Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.07.2008, 22:57   #1
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart DENİZ FENERİ DERNEĞİ, SİVAS'TA GİYİM

Deniz Feneri Derneği'nin Türkiye'deki 37'inci gezici giyim mağazası, Sivas'ta düzenlenen törenle açıldı.Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi'nce Sularbaşı Mahallesi Ali Ağa Cami Sokak'taki bir iş yerinde oluşturulan gezici giyim mağazasının açılışına, Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Sarılar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül, Deniz Feneri Derneği Genel Sekreteri Recep Koçak ve Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Palakoğlu ile yardıma muhtaç vatandaşlar katıldı.Açılışta konuşan Vali Dalmaz, sosyal yardımlaşmanın önemini vurguladı. Yardımların, gerçek anlamda yardıma muhtaç kişilere ulaştırılmasının önemli olduğunu ifade eden Dalmaz, yardımların koordineli ve sistemli bir şekilde dağıtılması gerektiğini söyledi.Yardıma muhtaç aileleri ve çocukları sevindirmenin mutluluk verici olduğunu belirten Dalmaz, Deniz Feneri Derneği'nin de ülkede çok sayıda muhtaç vatandaşa yardım elini uzattığını kaydetti.

Belediye Başkanı Aydın ise Deniz Feneri Derneği'nin Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyacı olan kişileri bulduğunu ve yardım elini uzattığını ifade etti.Derneğin açtığı bu giyim mağazasıyla da Sivas'ta yaklaşık 2 bin kişiye giysi yardımında bulunacağını belirten Aydın, dernek yetkililerine teşekkür etti.Sivas Belediyesi olarak sosyal yardımlaşmaya önem verdiklerini ifade eden Aydın, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde bir süre önce oluşturulan Gıda Bankası ve Sosyal Market aracılığıyla vatandaşlara yardım ulaştırdıklarını kaydetti.Ülkenin sosyo-ekonomik durumunun, halkın gelir düzeyinin artmasını dileyen Aydın, gelecek yıllarda bu tür yardım faaliyetlerine de ihtiyaç kalmamasını temenni etti.Derneğin genel sekreteri Koçak da 10 yıldan bu yana yardım faaliyetleri yürüttüklerini söyledi. Derneklerine 6 bin ailenin kayıtlı olduğunu, bugüne dek 2.5 milyon insana hayırsever kişilerin destekleri sonucu yardım ulaştırdıklarını belirten Koçak, insanların Deniz Feneri Derneği'nin ışığının sönmemesini dilediğini ifade etti.Derneğin Ankara Şubesi Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Palakoğlu ise gezici giyim mağazasından yoksullara giysi yardımında bulunacaklarını belirtti.Bu giyim mağazasının Türkiye genelindeki 37'inci mağaza olduğunu ifade eden Palakoğlu, yardımlarının devam edeceğini kaydetti.Açılışın ardından Vali Dalmaz ve beraberindekiler, çocuklara mağazadan yeni giysiler giydirdi.15 Temmuz'a kadar açık kalacak olan mağazada, derneğe kayıtlı yoksul ailelere ayakkabı, pantolon, gömlek ve benzeri giysi yardımlarında bulunulacak.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)