|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 787
![]() ![]() |
Sivas'ta 1 şehit, 1 kayıp 31 Temmuz 2008
Sivas Koyulhisar' da askeri araca saldırı yapıldı. 1 uzman çavuş şehit oldu, 1asker ile 1 teknisyen yaralandı, 1 asker de kayboldu. Sivas'ın Koyulhisar ilçesi Ortaköy Jandarma Karakolu'na ait devriye aracına saat 12.30 sıralarında teröristlerce açılan ateş sonucu Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol' un şehit olduğu bildirildi. Saldırıda Jandarma Oğuz Yağlı ile İlçe Tarım Müdürlüğü teknisyeni Selim Durgut ta yaralandı. Jandarma er Hamdi İbiş'in kayıp olduğu bildirildi. Güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Saldırının askeri aracın Çukuroba köyüne keşfe gittikleri sırada gerçekleştiği, saldırgan terörist grubunun 15 kişi civarında olduğu belirtildi. Yaralılar Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. ŞEHİDİMİZE ALLAH' TAN RAHMET, YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 788
![]() |
Şehidimize Allah'tan Ramet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum yaralı Askerimize Acil Şifa diliyorum ve terörisleri bir kez daha LANET liyorum
Kayıp Askerimizde tez zamanda sağ salim bulunur İnşallah
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapılan bu alçakça hain saldırıyı kınıyor, gerekli cevapı alacaklarına inanıyorum. Ölen şehitimize Allahtan rahmet yaralı askere acil şifalar diliyorum.
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1058
![]() ![]() ![]() ![]() |
ŞEHİDİMİZE ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|