Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.10.2008, 23:11   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Devamını Getirin Sakın Bırakmayın

Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile birlikte Anadolu Selçuk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kursları ziyaret ederek, kursiyerlere türlü hediyeler verdi.

Burada kursiyerlerle bir süre sohbet eden Erdoğan, kursa katılanları cesaretlerinden dolayı kutladı.
Kursiyerlere başarı dileklerinde bulunan Erdoğan, “Kursun devamını getirin, sakın bırakmayın” dedi. Erdoğan, bayan kursiyerlere “kursa başladıktan sonra eşlerinin kendilerine davranışlarında değişiklik olup olmadığını'' da sordu.
Kursiyerlerden kimileri eşlerinin destek verdiğini, kimileri de eşlerini ikna ederek kursa katıldıklarını anlattılar. Erdoğan, bunun üzerine, ''Sizin onlardan daha çok şey bilmenizi istemiyorlar, kıskanıyorlar, hazmedemiyorlar'' dedi. Kursa katılan en yaşlı kursiyer 80 yaşındaki Mehriba Akbaş ile sohbet eden Erdoğan, Akbaş'ın bu davranışının gençlere örnek olmasını istedi. Akbaş da kursu sonuna dek sürdüreceğini belirterek, okuma yazma öğrenmenin heyecanını yaşadığını söyledi.
Annesiyle kursa gelen 14 yaşındaki Sümeyye Pendik'in ilköğretimi bitirdikten sonra babası tarafından okula gönderilmediğini öğrenen Erdoğan, kendisine eşlik eden Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ın eşi Sıdıka Dalmaz'dan, Pendik'in babasının ikna edilerek, okula gönderilmesinin sağlanmasını istedi.
Kursiyerlerden bedensel engelli Fatma Gezici de kursa daha rahat gelebilmek için Erdoğan'dan tekerlekli sandalye isteğinde bulundu. Erdoğan, Gezici'nin bu isteğini yerine getireceklerini kaydetti. Kursa katılan erkek kursiyerleri görünce sevinen Erdoğan, erkek kursiyerleri teşvik ederek kursa gönderen eşlerini kutladı. Erdoğan ve Çelik, daha sonra kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Erdoğan'a ziyareti sırasında Sivas Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın ile Sivas Emniyet Müdürü Yahya Bal'ın eşi Pınar Bal da eşlik etti.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2008, 11:02   #2
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1058 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Devamını Getirin Sakın Bırakmayın

yazık değilmi 80 yaşındaki okuma yazma bilmeyen kadınımızla gurumu duyalım şimdi kursa gidiyor diye , yoksa şimdi milyonlarca okula hala gidemeyen genç kızlarımızla kahır mı olalım, o kadar çok alınacak yol varki, eğitim en temel sorunumuz, adam gibi öğretmen yetiştiremiyoruz, adam gibi maaş ve sosyal haklar vermiyoruz hala
eğitim olmadan 1 adım ilerlenmez
Alt 14.10.2008, 11:42   #3
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 830 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Bu tur kurslarimizin sayisi artirilip Turk kadinin ekonomiye katkis ve de kendisine katki yapmasi saglanmalidir...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2008, 20:07   #4
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Devamını Getirin Sakın Bırakmayın

Elbette ilimin yaşı olmaz.Her zaman öğrenilen bilgi bilgidir.Bazı nedenlerdende olsa okuyamamışlar.

Bu onların şuçu değil olamazda ! Elbette bazıları bilerek okumak istememiştir.Annelerimizi tebrik ediyorum.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2008, 20:50   #5
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4546 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart -->: Devamını Getirin Sakın Bırakmayın

ya abircan kardes birseye de olumlu yaklas, hep elestiriyorsun, umarim senin hayatin mükemmeldir, hatasiz.
sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2008, 11:55   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1058 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: -->: Devamını Getirin Sakın Bırakmayın

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya abircan kardes birseye de olumlu yaklas, hep elestiriyorsun, umarim senin hayatin mükemmeldir, hatasiz.
sen yazıyosunya sandallı gardaş yetmezmi, bırak birazımızda muhalif olsun, sende illa muhalif olduğum konuları okuma kardeşim, pozitif olduklarımızda çok var canım kardeşim, sağ el varsa sol el de var, sağ göz varsa sol gözde var, sol beyin varsa sağ beyinde var, allah seni yarattıysa bir sebebi var benide, bırak işine bak canım
Alt 14.10.2008, 21:42   #7
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2197 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

okumak gerçekten çok güzel ama bazı sebeplerden dolayı okuyamayanların tek suçlusu imkan vermeyenlerdir....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2008, 12:22   #8
seheresma
Usta Yiğido

seheresma - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seheresma Şuan seheresma isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2010 16:34

Tecrübe Puanı: 670 seheresma FAZLA SÖZE GEREK YOKseheresma FAZLA SÖZE GEREK YOK

KUTLARIM BU TÜRK KADINLARINI CAHIL KALMAK ISTEMEDIKLERI ORTADA EGITIM ALMALARI SÜPER AYRICA OKULA GIDEN COCUKLARINA FAYDALARI OLACAKLARINI HISSEDIYORUM:::::benim annem 43 yasinda 2 senedir lise okuyordu bitirmis ...simdide bilgisayar kursuna basladigini söyledi cok sevindim ........ayrica okumak isteyipte okumalarina yardim edilmeyen doguda yasayan cocuklarin erllerinden tutulmasini 4 gözle bekledigimi belirtmek isterim .........
seheresma isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2008, 12:30   #9
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32

Tecrübe Puanı: 949 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI

evet bende bir bilgisayar kursuna gittim sınıftaki en küçük bendim hep 55 yaşında amca,43-45 yaşlarında teyzelerim vardı yani.....allah artırsın azmin zaferini görürler...

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2008, 13:36   #10
siverekli
Yeni Yiğido

siverekli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

siverekli Şuan siverekli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2009 10:49

Tecrübe Puanı: 0 siverekli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilmin yaşı olmaz helal olsun teyzeme.keşke herkes okumaya heveslense ne güzel olurdu.okuma yazma bilmeyen okadar insanımız varki.
siverekli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)