|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Eglence Bu Bölümde eglenebilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() (önce kız acar ve kız gercekten güzeldir)
e:bak bende acıyorum k:? e:eee ne düşünüyosun hakkımda k:henüz bişi düşünemiyorum tuvalete gitmem gerek e:ya noldu dur gitme beğenmedin mi çevrimdışı yapmış ya e:eee beğendin mi beni k:iiişte fena deil e:nası fena deil kötü mü yani k:yok canım yani ii gibi de öle yani e:tamam ya sana cam acanda suc k: Web-Cam'ini açar mısın ? e: Ne gerek var şimdi yeni kalktım zaten k: olsun ben çok merak ettim bi açsana... e: Peki tamam k: Sabah sabah neden maske takıyosun ? e: Ne maskemi _?_ ne maskesi k: Ne yani, benim gördüğüm sen misin _?_?_? e: ee nasılım k: ya çek şu oyuncak ayını cam in önünden e : !!! e: Nasılım? k: Evrimini tamamlayınca sen bana mail at e:!??! e: Ee ne düşünüyorsun k: Ne kadar şanslı olduğumu.. e: Beğendin yani k: Hayır..Aramızda kilometreler olduğu için çok şanslıyım e: Fikrini alıyım.. k: Diğerleri nerde e: Hangi diğerleri? k: Hayvanlar aleminin diğer mensupları |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() |
![]() k: Web-Cam'ini açar mısın ?
e: Ne gerek var şimdi yeni kalktım zaten k: olsun ben çok merak ettim bi açsana... e: Peki tamam k: Sabah sabah neden maske takıyosun ? e: Ne maskemi _?_ ne maskesi k: Ne yani, benim gördüğüm sen misin _?_?_? ![]()
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() e: Ee ne düşünüyorsun
k: Ne kadar şanslı olduğumu.. e: Beğendin yani k: Hayır..Aramızda kilometreler olduğu için çok şanslıyım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() YuNuSPaSa58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.11.2008 19:46
![]() |
![]() Bide çirkin kız Web cam açarsa diye ßişey war
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() YuNuSPaSa58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.11.2008 19:46
![]() |
![]() Alın
![]() erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum Kız : kamera çok bulanık değil mi? erkek : no problem , abazaya cine5 bile şifresiz görünür Kız : nasıl yaniuuu ? erkek : yok bişi sen devam et Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil ! Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi ! Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan ! erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevirimdışı olmuş ! Kız : evet nasılım ? erkek : valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camını açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar beni! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() |
![]() Kız : iyi görünüyor muyum ?
erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan ! ![]()
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() e: Ee ne düşünüyorsun
k: Ne kadar şanslı olduğumu.. e: Beğendin yani k: Hayır..Aramızda kilometreler olduğu için çok şanslıyım ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI | fertelliyim | Kadınca | 63 | 23.03.2010 14:43 |
ERKEK SEVERSE........ | orhanakbulut_58 | Serbest Kürsü | 38 | 07.11.2008 23:35 |
evlenilecek erkek (nesli tükendi ) | seva | Arşiv | 19 | 08.05.2008 11:21 |