|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Avrupa Sivaslılar Birliği Başkanı Rüştü Elmas Türk İnisiyatif Grubu (TİG) Başkan Yardımcılığına seçildi. TİG genel kurul toplantısına Essen Başkonsolosu Dr. Hakan Akbulut ve çok sayıda dernek yöneticisi katıldı. Almanya’da bulunan bütün siyasi ve ticari derneklerle bağlantısı bulunan TİG, dağınık ve birbirinden habersiz çalışan derneklerin sesini gerekli yerlere duyurmayı hedefliyor. Toplantıda Essen Başkonsolosu Hakan Akbulut, Türklerin kalıcı olduğu Almanya’da hakkettiği yerde olmadığını dile getirdi. Akbulut, “Entegrasyonun sihirli değneği siyasi katılımdır. Biz konsolosluk olarak TİG’in varlığını, amacını ve aktivitelerini gerekli Türk ve Alman bakanlık ve kuruluşlara bildirdik. Web sayfamızda TİG’in adresini linkler arasına ekledik.” dedi. TİG konusunda Alman makamlarından olumlu cevaplar aldıklarını dile getiren Akbulut, “Siyasi partiler ve yetkililerin en büyük sıkıntıları karşılarında muhatap bulamamaktı. TİG bu boşluğu dolduruyor.” Dedi Yurt dışında yaşayan Türklerin siyasi ve ticari haklarının korunması yönünde çalışmalarda bulunacak olan Türk İnisiyatif Grubu aynı zamanda Türkiye’nin lehinde lobi faliyetlerinde bulunacak. ![]() Yeni yönetim kurulu seçimlerinde Başkan Yardımcılığına getirilen Rüştü Elmas Türkiye’nin tanıtım atağına kalkması gerektiğini söyledi. Elmas, ‘’ Almanyada milyonlarca soydaşımız yaşıyor, bu yoğunlukta bir başka millet buralarda olsaydı siyasi, iktisadi ve sosyal alanlarda çok daha ileri noktalara gelirlerdi. Ne yazıkki bizler lobi faliyetinde çok gerilerde kaldık, kültürümüzü tanıtamadık ve soydaşlarımızı bir araya getirerek büyük bir güç olduğumuzu kanıtlayamadık. Türk İnisiyatif Grubu işte bu eksikliği gidermek için büyük bir şans. Yeni yönetim kurulu olarak hedefimiz şu anda bünyamizde bulunan 165 derneği tek bir hedefe yönelik çalıştırmak ve dağınık bir yapıda bulunan Türk derneklerini bir araya getirerek oluşan sinerjiyi soydaşlarımızın ve ülkemizin faydasına kullanmaktır. Avrupa da yaşayan bir Sivaslı olarak 165 dernek arasından Asib Başkanının bu göreve getirilmesi memleketim adına beni gururlandırmıştır. İnşaallah bu görevide başarı ile sürdürerek ülkeme, memleketime ve soydaşlarıma hizmet edeceğim’’. Dedi. Tig Yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Atilla Denizhan (Başkan) Rüştü Elmas (Başkan Yardımcısı) Betül Ekmekçi (Basın sözcüsü) Erdal Koç (Bölge ve Dernekler Arası İletişim) Mehmet Kekeç (Eğitim Konularından Sorumlu) Anıl Mengi (Üniversite ve Akademisyenlerle İletişim ve Teknik Konular) Önder Kadri Gürleyen (Tanıtım ve Yayın) Ersoy Yıldız (Gençlik ve Spor) ![]() Almanca ismi: Türkische Interessen Gemeinschaft |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Her işin üstesinden gelen Rüştü abimiz bu işinde üstesinden gelicektir .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1078
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yeni görevinde basarilar dilerim abi ................
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 888
![]() |
![]() Sevgili Rüstü abi
her nekadar henüz tanisma firsatimiz olmadiysada senin bu basarini ayakta alkisliyor, ve bu güzel faaliyetlerinin devamini diliyor ve her ne konuda olursa olsun destegim faydam dokunacaksa seve seve yapmaya hazir oldugumu belirtmek istiyorum. Allah sana güc, kuvvet ve iman versinki daha cok böyle güzel islere bismillah diyerek baslayabilesin. Nice görevlere...
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayırlı olsun abi.Allah yardmıcın olsun.
![]() |
#6 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sayın Rüştü Elmas'a görevinde başarılar dilerim.Hayırlı, uğurlu olsun.
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
![]() Bir insan düşünün;
Doğmuş,büyümüş,askerliğini yapmış,evlenmiş aile kurmuş,çekirdek aileden geniş aileye çocuklarıyla yaşam mücadelesinde: Düşünün,işi var normal mesaide gidip geliyor,yetmemiş yetinmemiş,başka branşlarda uğraş aramış kendine ilke edinmiş,memleketini memleket hasretini,ötesinde bu hasreti çekenlerin dertlerine ilaç olmayı. Günümüz çağdaş yaşam modelinde,var olan teknolojinin nimetlerinide kullanarak,sılada memleket özlemi çekenlere hemide tamamını kendi sermayesinden harcayarak bulunduğumuz bu siteler aracılığı ile köprü olmuş. Yetmez kardeşim,ASİB (Avrupa Sivaslılar Birliği)olsun,yetmez be gardaşım,yok yani ,Türk İnisiyatif Grubu (TİG) yeter be birader. Bir SİVAS'lı genel kanaat olarak rahatına düşkündür,bunlardan biride benim.Sabah erken kalkmak,bazı özlük haklarımdan ferağat etmek bana gelmez. Bu aykırı insan,hemşerim,dostum sayın Rüştü ELMAS'ı bu yeni görevinden dolayı kutluyor,şimdiden CV'lerinde var olan görevleri yanına kattığı yeni görevindede,aynı başarıyı göstereceğini umuyor,başarılar diliyorum.Hayırlı uğurlu olsun.
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1050
![]() ![]() ![]() |
![]() TEBRİK EDERİM RÜŞTÜ ABİ HAYIRLI OLSUN BAŞARILAR
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() candy_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2010 14:47
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
![]() kolay gelsin abi
![]()
![]() |
#10 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yeni göreviniz ,hayırlarla sonuçlanır umarım allah güç ,sabır ve kolaylık versin
![]() ![]() ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|