|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Afyonkarahisar΄da yolcu otobüsüyle minibüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden anne, baba ve oğlu ilimizde toprağa verildi. Afyonkarahisar-Ankara kara yolunun 55. kilometresinde dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden Fatih Sönmez (27) annesi Ahsen Semiha Sönmez (50) ve babası Ali Turan Sönmez΄in (58) cenazesi Sivas΄a getirildi.Anne, baba ve oğlunun cenazesi Ulu Camisi΄nde kılınan namazın ardından Yukarı Tekke Mezarlığında toprağa verildi.Cenazeye Sönmez ailesinin yakınları ile Sivas Valisi Veysel Dalmaz, İl Müftüsü Mustafa Balık ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehmet Sönmez yönetimindeki 35 AT 9995 plakalı minibüs, Afyonkarahisar Ankara kara yolunun 55. kilometresinde, Ramazan Özdemir yönetimindeki 34 AN 1748 plakalı yolcu otobüsüyle çarpışmış, kazada Fatih Sönmez ile nişanlısı Seda Bayındır olay yerinde, annesi Ahsen Semiha ve babası Turan Sönmez ise hastanede yaşamını yitirmiş, 5 kişi de yaralanmıştı. Seda Bayındır ile Fatih Sönmez΄in 3 gün önce Sivas΄ta nişanlandığı, Sönmez ailesinin nişan töreninin ardından İzmir΄e doğru yola çıktıkları öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Seda Bayındır΄ın cenazesinin de toprağa verilmek üzere Antalya΄ya götürüldüğü öğrenildi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rabbim rahmetini bol eylesin.Yaşamın da ölümün de hayırlısı.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Tecrübe Puanı: 863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ulkemızın senlerdır terorden dolayı ne cok kurban verdıgı daha doğrusu cınayete kurban gittiği en önemli sorunudur...
Ne olacak ki peki ya ehliyet alırken adam akıllı sürücü eğtimimi veriyorlar tabi birazda bizim insanlarımzda olan sorumsuzluk bu cinayeti tetikliyor... Başısağolsun ailemizin Allahım kolaylık versin ailesine...
|
|
|
|
#4 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
Allah rahmet eylesin...
Allah kazadan beladan esirgesin hepimizi.
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Yiğido
![]() muratsivasli Şuan
Son Aktivite: 03.04.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
allah rahmet eylesin,Turkiyede yayalarin ve soforlerin iyi bir egitimden gecmesi lazim,ehliyet sinavlari cok basit,avrupa standardinda egitim verilmeli bu cok zor degil,onemli olan kanunu ciartmak ve egitimcilerin cok iyi egitilmesinden sonra bu is cozulur,
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin
rabbim hepimizi kötü ölümlerden korusun malesef trafik kazalardan dolayi cok kisi hayatini kaybediyor lütfen daha bilincli kullanalim arabalari daha dikkatli olalim
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acaba bunlarda mı tv izlerken kaza yapmışlar
tövbe tövbe..ALLAH rahmet eylesin...
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1112
Allah rahmet eylesin Biraz daha dikkatli kullanilsa su arabalar... bu arada seva bacim bu söyledigini hic yakistiramadim sana
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
Alıntı:
özür dilerim bi daha dikkatlı yazarım ama bi anlık sinirlenme sonucu geldi ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2343
ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
Yüce Mevlam hayırlı ölümler nasip etisn..
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|