|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Tecrübe Puanı: 872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu bölümde arkadaşlar vizyona yeni çıkan filimleri paylaşacağız ve de birbirimize tavsiye edeceğimiz filimleri yazacağız...
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Tecrübe Puanı: 872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A.R.O.G 5 Aralık'ta vizyona girdi. Cem Yılmaz oynadı ve de yönetti gişe rekorları kırması bekleniyor
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1152
![]() ![]() |
perşembe inş. arog a gidecem yakın bi arkdaşımla
![]() haftasonu da inş. muro ya gidecem bedava nasıl olsa ![]() tavsiye olarak bende muro yu tavsiye edim bari
S ivaslıyız Hepimiz.. İ nançlı TüRK Genciyiz V atana Millete Sahip Çıkan A nasına Bacısına Saygı Duyan S ivaslı Yigidolarız Biz..!!! Konu arikarinkuchi tarafından (09.12.2008 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 931
![]() |
Son zamanlardaki hareketlilik cok hosuma gidiyor ama keske daha basarili yapimlar ortaya ciksa.
Osmanli Cumhuriyeti ben cok komik birsey bekliyordum ama ara sira eglenceli sahnelerin disinda pek gülünecek birsey yoktu, ama zaman zaman islenilen konular da gayet yerindeydi. Muro cok komik olacagini umdugum bir filimdi, ama tam bir hayal kirikligi yasadim, terbiyesiz ve oldukca küfürlü bir filimdi, ara ara eglenceli sahneler de vardi ama genel anlamda filimde bir bir belirsizlik hakimdi bana göre, sanirim ikincisi de cikacak onun icin öyle bir final oldu. A.R.O.G Cem Yilmaz beni sasirtti, yani muhtesem degildi belki ama güzeldi, eglenceliydi komikti ve mizahi farkliydi, beklenilenin aksina küfürsüz bir filimdi, taktir ettim dogrusu emek ve fark verilmis. Her üc filimde de sonucta emek sarfedilmis gidilip görülmeye deger yine de... Umarim yakin bir zamanda isvicreye gelir Issiz Adam, Vicdan vs gibi filimler ve bende keyifle onlari izlerim.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|