|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() Yigit_07_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.10.2011 15:08
Tecrübe Puanı: 652
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4544
![]() |
![]() Sivassporumuz antalyada kamp yapacak aynı zamanda iki mac yapacaklar umarım iyi bir hazırlık dönemi gecirirler
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 671
![]() |
![]() Sivasspor Antalaya'da oynadığı hazırlık maçında UEFA KUPASINDA ŞU ANDA ÇEYREK FİNALE ÇIKAN SHATKAR DONESK takımını bu gün 4-2 mağlup etmiş.Maçın ilk yarısında 2-0 geriye düşen takımımız maçın 2.yarısında Mehmet YILDIZ(2),Bilica ve Kamanan'ın attığı gollerle maçı 4 -2 kazanmış.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() hatti_06 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.04.2009 09:36
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Selamlar.Ben sıvas sporun şampıyon olacagına yurekten ınanmak ıstıyorum.olamaz demıyorum olacak gücü var,ztn kötu olsa bukadar hafta liderlıkte kalamazdı.............Umarım gecen yılkı gıbı bahanelr rıle bılerek mac kaybetmezler:((Benı tek korkutan bu,yanı Uefa ayarında stadının ya da yeterlı butcesının olmaması durumu, bence sampıyonlar lıgını engellıyor:(((Butun sıvaslı iş adamalrının destek cıkması karsılık beklemeden ellerını cepelrıne atmaları gerekıyor dıye düşünuyorum.......Mısal bende ANKARAGÜÇLÜ bır kardesınızım,suanda şampıyon olsak,sampıyonlar lıgı için stadımız dahı yok:((
Ama bunu sıvas basarabılmelı,kadrosu ıyı,oyuncuları ıyı,teknık heyetıde fena degıl.UEFA da iddaalı konumda olan bır takımıda turkyede yenebılıyor sonucta gorduk ![]() Neden sıvas sporda Uefada ceyrek fılan oynamasın,neden şampıyonlar lıgınde gruplardan çift hanelı puanlarla cıkmasın kı???? Denizli,antep,antalya,bursa,ge nclerbırlıgı kocaelı gıbı takımlarımız da zamanında 3 hatta 4. turlar oynadılar (son 15 yıl içinde) ve hıcbırı suandakı SIVAS spordan daha teknık ve guclu degıldı...... BASARILAR SIVAS SPOR....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|