|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Asker Mehmedim Vatan icinn Bayrak icin Devlet icin Gece GÜndüz Demeden Nöbettedir Mehmedim Anadan Ayri Babadan Ayri Heleki Yardan Ayri Buram Buram Hasret Buram Buram Dert Kokan Mehmedim Catismaya Giderken Aslani Korkutan Vatan Sevdasina Sarikamista Donan Gülü Kiskandiran Bülbülü Aglatan Cumhuriyet Sevdalisidir Benim Mehmedim Capulcular Vatani Sahipsiz Sanmis Kahpe Korkak Düsmanlar Üstüne Gelmis Bilmem Hangi Gavurdan Ne Emir Almis Kürtleri Kardesi Gören Sanli Mehmedim Analar Aglarmis Mehmedim Vurulunca Ana Sen Aglama Mehmet Bitmez Bu Vatanda Dünyalari Titretiriz Sira Intikama Varinca Bayraga Rengini Veren Ay Yildiz Mehmedim Ana Ben Sakaryada Bir Yarim Irakta Saniyormusun Murat Gece Rahattir Yatakta Hesabini Kesecegiz Kahpelerin bir Solukta Hepsi Bir Bütündür Benim Mehmedim Bir Övünce Destani TÜRK ASKERIDIR Benim Mehmedim ALINTI
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 694
![]() |
![]() TÜM MEHMETLERE SELAM OLSUN BUGÜN ŞEHİT DÜŞENLERE RAHMET DİLİYORUM ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ARDAHANDA ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ 3 ASKER ŞEHİT OLDU | gfb34 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 4 | 03.12.2008 08:02 |
ASKER.... | ABDULLAH DUMAN | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 3 | 19.10.2008 01:27 |
Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit | Kaptan-58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 12 | 17.10.2008 11:16 |
8 ASKER TUTUKLANDI | fratt | Arşiv | 5 | 28.01.2008 12:57 |
ASKER SELAMI VERİLSİN | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 17.10.2007 18:20 |