|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() bzafer Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2013 15:35
Tecrübe Puanı: 612
![]() |
![]() BİZ ÜLKÜCÜLERİ ZİNDANLARA ATTI.9 ÜLKÜCÜYÜ İDAM ETTİ.O DÖNEMİN İDEALİST GENÇLİĞİNİ İŞKENCELERDEN GEÇİRDİ.OKUYAN SORGULAYAN SAĞCI VE SOLCU GENÇLİĞİ EZİLDİ ÜLKEMİZİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ.BEN 12 EYLÜL'ÜN
NESİNİ SEVECEĞİM?SEVMEDİĞİM GİBİDE SÜREKLİ KÖTÜ ANACAĞIM.YAPANLARI AFFETMEYECEĞİM AMA DEVLETİME ASLA KÜSMEYECEĞİM... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() vanlıyam65 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.09.2009 11:38
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
![]() 12 eylül darbesini oluşturan ve bu acı olayları engellemeyen,kurtarıcı diye kenan evren denen suni komutanı meydana getiren bizlerin hiç mi sucu yok?gencecik gençler sokak ortasında birbirini öldürdü,cezaevlerinde sağcıyıda solcuyuda aynı zindana koydular,oturup birbirlerini dinlemeyi öğrendiler,ve düşünce ne kadar farklı olsada aynı davaya hizmet ettiklerini gördüler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,oyuncak olmayalım batılı güçlerin elinde,onu allahtan niyaz ediyorum
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3309
![]() |
![]() bir agactan milyonlarca kibrit cikar bir kibrit milyonlarca agaci yakar sozde vatan severlik adina guzel ulkemizain gelecigini kararttilar binlerce fidani kirip binlercesinide yaraladilar bilim yuvasi universitelerimizi kan yuvasi haline getirdiler oyle bir oyuna getirdilerki her iki tarfinda amaci vatani kurtarmak fazla birse yazmak istemiyorum herkes kendiyle yuzlezsin bu ulkede farkli kiliflar altinda kiri oyunlarla kardes kardese kursun attirildi her atilan kursun bu guzel vatanimin bagrini yaraladi allah ogunleri bir daha yasatmasin
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayşe Arman'ın türban yazı dizisi.. | LaEdri | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 37 | 28.07.2010 11:50 |
Ben Suçsuzum diyebilen varsa ben suçsuzum desin..!!! | SAWAS | Köşe Yazıları | 8 | 11.03.2009 00:41 |
Ben Ne Biçim Bir Müslümanım ? | HaZaN | Muhtelif konular | 16 | 04.01.2009 13:00 |
Ben Aşık Oldum | HaZaN | Aşk şiirleri | 1 | 16.12.2008 11:02 |