|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 2009–2010 eğitim öğretim yılı başlayalı henüz iki gün olmasına rağmen okul önlerinde yaşanan şiddet kendini gösterdi. Gültepe Kampus Okul alanında bulunan Halis Gülle Anadolu Lisesi, Sivas Anadolu Lisesi, Spor Lisesi ve Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi, öğrencileri arasında kız meselesi yüzünden kavga çıktığı öğrenildi. Farklı liselerin öğrencilerinin kendi okullarında olmayan kız öğrencilere laf attığı ve bu nedenle erkek öğrenciler arasında kavga çıktığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Çıkan kavganın polise haber verilmesi üzerine kavgaya polis ekiplerinin müdahale ettiği belirten öğrenciler, her okulun kendi bünyesinde güvenlik personeli olmasını istiyor. Gültepe Kampus Okul alanın da bulunan liselerin hiç birisinin ihata duvarı olmaması ve başka lise öğrencilerinin her okul alanına istediği gibi girip çıkması da öğrenciler arasında kavga çıkmasının diğer bir nedeni olarak gösteriliyor. Öğrenciler arasında korku ve paniğe neden olan kavgaların sona ermesi için okul ve Milli Eğitim yetkililerinin acil tedbirler alması gerekiyor. Okullarda güvenli bir şekilde eğitim almak isteyen öğrenciler, okullarında güvenlik görevlisi bulunması gerektiğini ve her okulun kendi etrafını çevreleyen ihata duvarlarıyla korunmasını istediklerini dile getiriyorlar. Gültepe Kampus okul alanında bulunan okullarda eğitim alan öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir şekilde okullarına gidip gelebilmeleri için yetkililerin bir an önce gerekli tedbirleri alması bekleniyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kız meselesi bahane gerisi şahane kurtlar vadisine özenmişlerdir
bu dizinin faydalarından biride bu olsa gerek genç yaştaki çocuklarda büyük özenti var nedense detaya girmeye gerek yok bence anlayan anlamıştır
|
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1058
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Hoş bir davranış değil tabi bunlar ama dediğim gibi senelerdir olan şeyler. Bizde zamanında yaptık belki sende yapmıştırsın yada başka bir büyüğümüz de zamanında yapmıştır.Olağan şeyler bunlar...
|
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
geçen yıl benim bi arkadaşımın çocuğu okulda bıçakla yaralandı sivasta lisede bu özentiden olduğunu öğrendim çocuğun naklini kangala aldılar şu an problem yok gibi yine aynı kız davası ve dayılanıp özenti göstermeleri yani
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1058
Abi est. ben diyorsam yoktur olurmu. Ben sadece bu olay için söyledım basit bir okul kavgası bunlar artık klasık hale geldi. Ancak senın dediğim bıcaklama vb şeyler ise kesınlıkle özenti den sana katılıyorum.
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() |
Okulun etrafında itiha duvarının olmaması gerçektende ilginç herkes elini kolunu sallaya sallaya girer , kavgada çıkar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 807
![]() |
O kadar okul bir araya toplanırsa olayda çıkar,kavgada .....
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazik bizim genclerimiz bir kiz yuzunden kavga ediyorsa ...yazik!
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
Okulların birleşmesiyle alakası yok.tek okullarda da hep kavga oluyor..Akıl yok,beyin yok,utanma yok arlanma yok,aile korkusu yok.Ne bekliyoruz ki!
Ayrıca öğrencinin bu kadar fazla olduğu bir yerde güvenlik görevlileri yok mu,merak ediyorum!
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 839
![]() |
bide okulları bi araya almayı hedeflıyorlar sacmalıkk
|