|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kar ve tipi sonucunda yolların kapanmasını önlemek amacıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Karayolları 16. Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler görev yerlerine gönderildi. Sivas-Erzincan karayolu üzerinde bulunan Kızıldağ geçidi ile Sivas-Tokat karayolu üzerinde bulunan Çamlıbel geçidi ve Sivas-Malatya karayolu üzerinde bulunan Yaraşbeli’nde bulunan şantiyeler ile grup köy yollarında bulunan bakım istasyonlarına araç ve personel takviyesi yapıldığını söyleyen yetkililer, Kar ve tipi sonucu ekiplerin anında müdahalesi ile yollarda sıkıntı yaşanmayacağını söylediler. SÜRÜCÜLER DİKKAT Kar ve tipi sonucunda yolların kapanmasını önlemek amacıyla şantiyelerde ve grup köy yol ağında bulunan bakım istasyonlarında araç ve personel sayısına takviye yapıldığını ve ekiplerin 24 saat görev yaptığını dile getiren yetkililer, araç sürücülerini de uyardılar. Kışla birlikte yola çıkan araçlarda takoz, çekme halatı, zincir bulundurulmasının şart olduğunu dile getiren yetkililer,sürücülerin dikkatli olmasını araçlarının kışlık bakımlarını kesinlikle yaptırmalarını öğütlediler. Yeni Ülke |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivasımızın çetin havası şimdiden felakete dönüşüyor gibi . Allah hepimizin yardımcısı olsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
evet katılıyorum kardeşim benim bir anım var anlatayım
üçüncü sınıfa gidiyordum araba tecerde yolda kaldı köyüme güya düğüne gönderdiler beni millet indi yürüyor ama kalabalık bir bir eksilmeye başladı git gide üç çocuk kaldık önümüzdende sulu sepken yüzümüze vuyor nasıl yakıyor ama anlatamam neyse bir atlı geldi o iki çocuğuda aldı ben dayımla gidiyordum ama dayımda yok oldu ben izi takip ederek akşam ezanı yalın ayak köye girdim çoraplar yıltılmış boğazı kalmış ayağımda ayakabıları çıkardım çünkü ayakkabı dahada donduruyor sanıyorum elimde ayakkabılar tecerden yeni karahisara yürüdüm anlıycanız .bu anımı hiç unutmam allah yolda kalanların yardımcısı olsun haa bu arada kaybolan yolcular yakınlardaki buldukları eve girmiş kızak çağırmışlar tabii dayım beni gözden çıkarmış demiş onu kurt almıştır kurt aklıma hiç gelmedi gelse korkardım herhalde. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kış geldi önlemler alındı, ve ekipler hazır. inşallah çalışmalar zamanında yapılır, ve kimse yollarda madur olmaz.
tüm sürücülere kazasız belasız yolculuklar dilerim..
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|