Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kanser hastası kadının dramı.. - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.02.2010, 16:26   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 977 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kanser hastası kadının dramı..

Hastalandı kocası başkasının karnesi ile hastaneye götürdü tutuklandı.

Kocası hapse giren 2 çocuk annesi 27 yaşında ki kanser hastası olan Türkan Sayar çocukları ile ortada kaldı.

Kendisine yardım eli uzanmasını bekleyen acılı annenin gözyaşları…
Derdini anlatmaya çalışan fedakâr annenin kelimeler boğazında düğümleniyor. Konuşmakta zorluk çekiyor. Fedakâr annenin ağzından şu kelimeler dökülüyor.

ÇOCUKLARIMA KURU EKMEK YEDİRİYORUM
Çocuklarım için ne olur bana yardım edin diyen anne çocuklarıma ben kuru ekmek yediriyorum benim çocuğum altı aylık süt içmesi gerekirken ben ona ekmek yediriyorum yiyecek bir tabak sıcak yemek bulamıyoruz diyor.
Gözyaşları adeta sel oldu aktı. o konuştu kucağında ki minik yavrusu sanki annesinin ağladığını hissetti.

ÇOCUKLARIMI ÖLÜRÜMDE YURDA VERMEM
Kocamı hapse girdikten sonra hiç görmedim diyen acılı kadın çocuklarınız ne olacak siz hastasınız onlara kim bakacak sorusuna çocuklarımın yanında ölürüm yinede onları yurda vermem diyerek örnek bir annelik sergiledi.

GENÇ KADININ GÖZYAŞLARI…
Ağlayarak yardım isteyen genç anne yetkililere işte böyle seslendi. Hapse giren kocasını göremeyen genç kadın onu görmeyi çok istiyorum diyerek kocasına olan özlemini de dile getirdi.

Tv58
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2010, 19:45   #2
KARAMELLL58
Usta Yiğido

KARAMELLL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAMELLL58 Şuan KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2013 17:04

Tecrübe Puanı: 1726 KARAMELLL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kanser hastası kadının dramı..

çok zor bir durum sağlık buu yaa eşinin sağlığı için yapmış allah bütün zor durumda olanların yardımcısı olsun
KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2010, 20:01   #3
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 998 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kadın zor durumda kalmasa böyle bişey yapar mı? Çok zor bi durum yardım şart.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2010, 20:21   #4
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AyhanBayrak Şuan AyhanBayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.10.2013 06:29

Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISIAyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISIAyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISIAyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISI

bu ne bicim adalet ne bicim bir skandal devlet nerede ne demek hanimini baskasinin karnesiyle hastaneye götürdü tedavi ettirdi diyemi sahtekarlik oluyor ben bu isi anlamis degilim nerede bu saglik bakanligi hani aciz durumda olanlara devlet sahip cikacakti hemde kanser hastasi bir kadinin kocasi kendisini tedavi ettirmek icin bu yola basvurmasini ben takdirle karsiliyorum iste ailesine sahip cikmak diye ben buna derim hirsizlikmi etmis adammi öldürmüs serefsi zlikmi yapmis yankesicilikmi yapmis ne etmis be bu adam hapse atilmis sadece aciz durumda olmasimi suc allah askina almanyada baskasinin kartiyla binlerce insan tedavi oluyor. bumu suc bence bu kisiyi hapse atanlar suclu allah kimseyi aciz bir duruma düsüürmesin derlerya düsenin dostu olmazmis diye dogru lafmis allah yapanlarin iflahini versin diyorum kelimeler bogazima dügümlendi diyecek cok seyim var ama kelimeler yetmez buna

insallah acili ailemize devletimiz sahip cikarda hastamiz sagligina kavusur vede insallah yakin zamandada babalarina kavusurlar allah yar ve yardimcilari olur
Alt 03.02.2010, 20:46   #5
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Allah yardımcısı olsun. Sağlık sektöründe güzel gelişmeler oluyordu ama. Demekki biz madalyonun diğer yüzünü görmemişiz. ( Haber doğruysa tabiki)
Alt 03.02.2010, 21:39   #6
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1389 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

peki kadinin şikayeti tam olarak ne fakirlik mi tedavi olamamak mı? hastanelerin onu kabul etmediğine dair bir cümle göremedim.
Alt 03.02.2010, 22:46   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4582 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bir taraftan vatandaş madur olduğundan caresizlikten başkasının karnesi ile hastaneye götürdüğü karısının yüzünden hapsediliyor çocukları ve karısı perme perişan ortada kalıyor .Diğer taraftan deveyi hamuduyla yutanlar yurda giriş cıkışlarda vip salonlarında ağırlanıyorlar işte ülkemizdeki cifte standartın bariz örneği
Alt 03.02.2010, 23:23   #8
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1419 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein

Kimisi amerikan hastahanelerinde, milyarlar verir orasını ,burasını slikonlatır , kimisi ise hastalanmaya korkar.Bu kadar suistimal edilen bi sisteme göz göre göre biz de göz yumuyoruz elinde 4 çeker araba anahtarı taşıyanlar,dirseğine kadar altın bileziğiolanlar elinde son model telefon altında yine son model araba ile gidip devleti kandırarak yeşil kart alabiliyorsa ki alabildiğini hepimiz biliyoruz bu suç hükümetin mi yoksa O yeşil kartı alan vijdansızların mı diye soruyorum kendime. Bu olayda ki suçlu ise madur olan bu kadıncağız!
kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kronik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2010, 00:18   #9
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3351 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yazik nerede bu devlet ya allah bunlarin hesabini bizden sorar bir tarafda zevk sefa icinde milyar harcayan evindeki kedisini kopegini ozel doktorlar tutan ozel berberler tutan bir nesil diger tarafta esini muayne ettirmek icin caresizlikten baskasinin kartini kullandi diye hapse atilip tamamen madur birakilan anne ve iki yavru melciste birbirini yiyen vekiller bu yavrularin hesabi sizden sorulmuyacakmi iste arkadaslar bir oy diyip gecmeyin biz bunlari oralara getiriyoruz cogumuz avrupada yasiyoruz bir hastaneye gittigin zaman tabi acil olarak senin cebine bakmiyor kartina bakmiyor once gereken neyse onu yapiyor bizimkiler gibi cebin bossa bir aspirinle mezara gondermiyor insallah ilgililer bu haberi gorupte gerkeni yaparlar insanin ici sizliyor ya b viaska cocuklar balli sut icerken alti aylik bir bebek kuru ekmek yemesi vicdanlari sizlatiyor ben bu gece rahat uymatacigim siz uyuyabilecekmisiniz
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2010, 06:18   #10
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

gerçekten durum böyleyse çok yazık.Allah yardımcısı olsun.

bu haber fazla inandırıcı gelmedi bana.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)