|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Bu sezon Küçükler Okullar Arası Basketbol Turnuvası'nda iddialı bir şekilde ilerleyen Özel Sultan Murat Koleji, C.Ü.V. Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu karşısında farka gitti. Turnuvadaki ilk maçında Reşat Şemsettin Sirer İlköğretim Okulu karşısında yenilen Sultan Murat ekibi, dün Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ikinci karşılaşmasında C.Ü.V. Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu'nu 29-7 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. Aldıkları galibiyetle moral bulan kırmızı-beyazlılarda antrenör Ekrem Karakoç; turnuvadaki ilk galibiyetlerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Karakoç yaptığı açıklamalarda; “Turnuvadaki ilk karşılaşmamızda üzücü bir mağlubiyet aldık. Ama bugün oyun anlayışımızla Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu karşısında farka gitmeyi başardık. Bundan sonraki ilk hedefimiz dörtlü final müsabakalarına kalmak ve ardından şampiyonluk ipini göğüslemek” şeklinde konuştu. Sivas'ın Sesi |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() başarılar dilerim inşallah şampiyonda olursunuz.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
OSMANLI DEVLETİ’NİN, HÜKÜM SÜRDÜĞÜ ÜLKELER VE SÜRELERİ | 65serdal58 | Hertelden | 17 | 10.08.2010 21:23 |
Fatih Sultan Mehmed | Kaptan-58 | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 0 | 22.07.2008 08:53 |
Fatih Sultan Mehmet | EyüphanAydın | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 1 | 25.01.2008 16:56 |
PİR SULTAN | Güner | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 2 | 16.10.2007 09:18 |