|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Afyon kaplıcalarına her hafta tanıtım turları düzenleniyor. Sivas kaplıcalar bakımından çok zengin bir şehir olmasına rağmen yıllarca ihmal edilen tanıtım ve reklam yüzünden yeterince ziyaretçi ağırlayamıyor. Büyük işletmeler ve oteller de yeni yeni yapılmaya çalışılıyor. Birçok hastalığın tedavisi için kaplıcalara akın eden vatandaşlar Türkiye’nin dört yanında şifa aramak için yollara düşüyor. Sıcak, soğuk, balıklı kaplıcaların Sivas’ta da olmasına rağmen Sivaslılar bile başka illerdeki kaplıcalara gitmeyi tercih ediyor. Mesela kaplıcaların bulunduğu Afyon büyük ilgi görüyor. Sivaslı bayanlar adeta Afyon’a akın ediyor. Çünkü Afyon’un bir firması her hafta tur düzenliyor. Tur kapsamında otobüs temin eden firma, kaplıcaya gidecek olanları ücretsiz şekilde Sivas’tan alıyor ve gezinin bittiği gün yeniden ücretsiz olarak müşterilerini Sivas’a bırakıyor. Yarım gün pansiyon hizmeti de ücretsiz olarak veriliyor. Ayrıca tanıtım amaçlı bu turlarda broşürler dağıtılarak sağlık turizmine yönelik avantajlar ve şifalı sular hakkında bilgi veriliyor. Afyonlular tamamen tanıtıma ağırlık verirken aslında sıradan bir tatil anlayışının ötesinde sağlık turizminin önü açılmaya çalışılıyor. İlk etapta Afyonluların yaptığı bu iş çok karlı görünmese de kaplıcadaki hizmetlerden memnun kalan hanımların kaplıca keyfini sürdürme kararı işi kara çeviriyor. Yolculuk, konaklama ve diğer hizmetlerin bir bölümünü kendi cebinden ödeyen şirket, zarar riskini de göz önüne alıyor. Ancak yetkililer bir süredir devam eden turlara bayanların ilgi göstermesi nedeniyle memnun görünüyor. Afyon’un bu hizmetinden memnun kalanlar sadece işletmeciler değil. Kaplıcaya giden Sivaslı bayanlar da hizmetten ziyadesiyle memnun kalıyor. Sivas’ta bu tür organizasyonların düzenlenmediğine dikkat çeken hanımlar, tanıtım ve reklamın önemini vurguluyor. Sivas’ın kaplıcalarının tanıtıma çok ihtiyacı olduğunu dile getiren hanımlar, kendi yaşadığımız şehirde de buna benzer hizmetler gösterilirse kendi kaplıcalarımızı tercih ederiz diye konuşuyor. Sivaspostası |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke bizlerde bu güzel kaplıcalarımızı tanıtabilsek.
Kaplıcalar arasında fark yoksa, tek fark beleş gidip gelmekse,Memleketimde'de aynı kaplıcalar varsa ben gitmem....
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() funda58 Şuan
Son Aktivite: 21.04.2011 09:33
Tecrübe Puanı: 612
![]() |
yani memleketimizin güzelliklerinin tadını çıkarmak varken dimi ama burası türkiye neresi ücretsiz herkez oraya ....
ama belki; farklı keşifler yapmak görmek isteyenlerde olabilir onlara tavsiyem kendi elindekilerin farkına var sonra diğerlerini kevşet..... Konu funda58 tarafından (15.06.2010 Saat 08:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Afyon diyorsunuz,5 yıldızlı oteller diyorsunuz sonra Sivas diyorsunuz,milletin iç çamaşırıyla kıytırık havuzlara girdiği kaplıcayı yani..
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1058
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecen hafta sonu iznimi Sivas'ta geçireyim dedim ve sıcak kaplıçaya gittik havuzlar resmen berbat ve laedri Hocamın dediği gibi havuzdakilerin çoğu da iç çamaşırlı sanki mayo kullanmak yasak. Buranın bu halini gördükten sonra değil Afyon , Afganistana bile gidilir.
Sivas'ta ki havuzlara sağlam giren hastalıklı çıkar birde hangi hakla böyle bir yer için bu kadar fazla havuz parası istenıyor inanılır gibi değil.
|
|
|
#6 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39
Tecrübe Puanı: 748
![]() |
çermige donla girmeyeni dövüyorlar resmen ondan sonra çermik niye böyle millet tabi afyona gider çermikte 3 gün havuza giren 4.gün verem olur
![]() |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tayfun5883'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filografozan Şuan
Son Aktivite: 30.06.2014 00:13
Tecrübe Puanı: 920
![]() |
arkadaşlar,sadece tanıtım veya reklam değil,işin cazibesi albenisi.
bizde olmayan ne?öncelikle güleryüz yok(bunları bire bir yaşadığım için yazıyorum.arkadaşlar farklı algılamasınlar lütfen).normalde kaplıca tesisleri,her açıdan mükemmel olmak zorunda.bizde yok.işletmeciler yaptıkları işin ne olduğunu tam kavramaya yönelik bilgi araştırma yapmalı kendilerini yetiştirmeli geliştirmeli araştırmalı.bizde yok.çalışanlar,işlerine işverenlerine tesise çevreye ve gelen misafirlere azami ihtimam gösterip,daha saygın,sevecen samimi olmalı.sorumluluk bilincini geliştirmeli bizde yok.değil afyon, yanıbaşımızdaki yozgatın tesisleri dahi kıyas kabul etmez derecede daha iyi.tamam sivasımızın havası sert,insanı da mert çok şükür.ama aynı orandada vurdum duymaz. birdefasında kangaldan dönüş için merkezde otobüs bekliyorum.bir paket sigara almak için ordaki büfeye yöneldim.büfeci oturuyor,selamımı zoraki aldı beşkarış suratla.sigara istedim,yok dedi.arkasındaki vitrinde var olduğunu görüyorum.dedim usta arkanda var sigara versene.şöyle bir doğruldu ve YOK DEDİKYA GARDAŞ LA.bu sadece bir örnek zihniyet açısından.ben kendi memleketimde bir sigarayı bile alamadan sivasa döndüm. birde dışardan gelen misafirlerin maruz kaldığı rahatsızlıkları dinleseniz insan kendinden utanacak hale geliyor. ama inşallah bunlarıda zamanla aşarız.sivasımızı haketiği değeri alıncaya kadar elimizden gelen herşeyi yaparız. .. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 861
![]() |
sivastan çıkan suda afyondakine eşdeğermiş hatta sorgundakiden de fazlaymış ama adamalrda ne biçim tesisler var bizde çadır tabi giden olmaz ben olsam bende gitmem..ama memleket ne yaparsın yarın çermikteyim.
))))
|
|
|
#9 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle müşteri üç ana maddeye dikkat eder:
1-Güler yüz, ilgi 2-Temizlik 3-Tesis ve düzen Bunlar eksik olduğu sürece hiç bir şey yapılamaz. Şu anlaşılıyorki kaplıcalarımıza sahip çıkan yok bırakmışlar kendi haline nereye giderse. Aramayla bulunmaz bu kaynaklarımızı gerektiği gibi önemsemeyip kaderine terk edenelre tek kelimeyle yazıklar olsun.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Yiğido
![]() ![]() ören58 Şuan
Son Aktivite: 28.08.2010 15:03
Tecrübe Puanı: 591
![]() |
sivas kablıcalarına ılkin bakanlıgın el atması gerek sivas cıkan milet vekılı bu sorunla ilgilenmesi gerek kangal kablıcası yap devret modeli ama.benım görüşümce .orta gelirli vatandaşdan alıp zengine.devret modeli. durum böyle olunca halk gidemiyor devlet gercek sahiblerine bırakırsa kar etme amacından halka hizmet amacını gelir yerel telvzyonlarda işletme sahıpler cıkıp konuşuyorlar ama bır gıden bırdaha gitmitor.denetim mekanizması işletmecin elindeolunca sivasve kangalda bunun zararını görüyor sıvas beledıyesi bunu gundene alması gerek kangal beldıyesı üc dönem önce uraştı ama mufak olamadı zamanı hükümetri yüzünden EGER sıvas beledıyesı ve sıvas mılet vekılerı elatalarsa <İNŞ ALLAH durumu duzeltıler umududayım>
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|