Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.02.2011, 08:15   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 962 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ) tarafından alınan karar ile 16 Ocak 2011 tarihinde başlatılan “2011 yılınız aydınlık olsun” adlı kampanyaya yoğun ilgi gösterildi.

16 Şubat tarihinde bitmesi gereken kampanya yoğun ilgi nedeniyle 28 Şubat tarihine kadar uzatıldı.
ÇEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, 16 Ocak-16 Şubat tarihleri arasında eski borçlarının anaparasını ödeyen abonelerin gecikme zamlarının yüzde yüz oranında silineceği kampanyaya çok sayıda vatandaşın başvurduğu bildirildi.
Açıklamada abonelerin 2011 yılı Aydınlık Olsun kampanyasına göstermiş olduğu yoğun talep neticesinde şirket yönetiminin daha fazla abonenin kampanyadan faydalanması için kampanya süresinin 28 Şubat tarihine kadar uzatma kararı aldığı belirtildi.
Geçtiğimiz Ocak ayında uygulamaya konulan kampanya kapsamında 31 Temmuz 2010 tarihine kadar ödenmemiş faturaların bu tarihten sonraki borçlarını ödemiş olmak koşulu ile anapara borucunu ödeyen abonelerden gecikme zammının tamamı alınmayacak.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2011, 09:54   #2
bilgin_58
Usta Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgin_58 Şuan bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06

Tecrübe Puanı: 715 bilgin_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ÇEDAŞ,Aydınlık kampanya süresini uzattı

Yokluktan ödeyemeyenlere sözüm yok ama sırf lakayıtlık yapıp amaaaaannnn öderiz boşver diyenler için, namuslu vatanlara haksızlık olduğu kanısındayım,
Namuslu duyarlı vatandaş her ay borcunu ödeyecek, diğerinede sen borcunu ödemedin ben senin geriye dönük gecikme faizinide siliyorum, ne olur bizahmet borcunu öde nooooolur diye yalvarmak, bana hiçde şık bir durum gelmedi,
Bu ülkede namussuzların cesareti kadar, namuslularda cesur olsa bu böyle olmaz
Bu her konuda öyle, özellikle şu torba yasada çıkan kanunlar hep namuslu vatandaşın aleyhine, lehine olan durum %4'ü geçmez
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2011, 11:59   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1327 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ÇEDAŞ,Aydınlık kampanya süresini uzattı

otomatik ödemedki faturaya ödenmemiş borç çıkaran bir kurum önce kendini aydınlatsın!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)