|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 677
![]() |
![]() VatanBilgisayar41. mağazasını Sivas'ta açtı. Genel Müdür Hasan Vatan, Polat AVM'de açılan Vatan Bilgisayar'ın Türkiye genelinde açtıkları 41'inci mağaza olduğunu belirtti. Sivas'ın yıllardır göç veren ve gerektiği ilgiyi abulamayan bir kent olduğunu ifade eden Vatan, şunları kaydetti: ''Biz Vatan Bilgisayar olarak atıl durumda bulanan fırsatları, bölgeleri çok iyi değerlendiren firmayız. Burada yaptığımız şey Sivas'taki atıl fırsatları gördük ve Sivas'a geldik. Muhtemelen burada çok iyi işler yapacağımıza ve Sivas'taki göçü tersine dönüştüreceğimize inanıyorum. Çünkü burada öyle başarılarda bulunacağız ki tüm Türkiye'ye bunu duyuracağız veSivasartık Türkiye'nin ilgi odağı yerlerden biri olmaya başlayacak. Sivas'ta iyi işler yapıp, Sivaslıları teknolojiyle yakınlaştıracağımıza inanıyoruz.'' Vatan, hedeflerinin 2012 yılında mağaza sayısını 100'e ulaştırmak olduğunu da belirterek, ''Satışın dışında verimli ve karlı büyümeyi hedefliyoruz. Onun için bir taraftan dengeli olarak gidiyoruz. Satıştan ziyade satış sonrası destek ve hizmetlerimiz öne çıkıyor'' diye konuştu. Firmalarının kentte ücretsiz 2 ay sürecek bilgisayar eğitimleri de vereceğini belirten Vatan, isteyen herkesin bu eğitimlerden yararlanabileceğini kaydetti. Mağazada, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara, notebooklardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürün yelpazesi,teknolojiseverlerine lektronikeşya ihtiyaçlarını karşılayacak. Sivaslılara açılışa özel yüzde 20indirimde uygulanacak.
Kaynak: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Benim sürekli takip ettiğim bir mağazadır Vatan Bilgisayar. Şehrimize de hiperstore açmasına sevindim Sivas için önemli bir mağaza. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bende hep vatandan alışveriş yaparım niyeyse
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
![]() ooo benim kankalarım sivasa şube açtılar adamlarla kanka olmuştum hard disk alınca.tam 50 defa radım heralde burak kaya diyordum hemen beni tanıyorlardı sivastana rıyorsunuz değil mi diye
![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
![]() Bugün ben de açılışa gittim;Sivas halkı mağazaya çokbüyük ilgi gösterdi...İnşallah indirim günleri sürekl devam eder..Sivas a yakında Bimeks de mağaza açıyor(Temmuz açında açılıyor)..Sivas a büyük firmaların ve mağazaların hatta AVM lerin gelmesini istiyoruz..Sivas'a hayırlı uğurlu olsun...
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
![]() Son Aktivite: 18.12.2014 07:59
Tecrübe Puanı: 771
![]() |
![]() Sivas'ta gençlik teknolojiye ve özellikle bilgisayar ve internet'e çok meraklı. Resmi olmayan bir araştırmaya göre bu oran % 46'lar civarındaymış. Fakat buna paralel olarakta, şu ana kadar Sivas'ım da, evinde bilgisayar ve internet teknolojisi kullanan oran ise % 21'lerdeymiş.
Vatan bilgisayarın Türkiye çapında yapmış olduğu olumlu hizmetlerin Sivas'ta da devam ettireceğine ve bu oranı indirimli kampanyalar ve Sivas'a özel promosyonlarla yükselteceğine inanıyorum. Daha doğrusu gençlerimize ve iş yerlerine bu konuda çok iyi hizmet vermesini bekliyorum. Madem bu potansiyeli ve açığı yakaladınız, gençlerimize olumlu şeyler öğretin ve kapasietyi yükseltin. Bu hizmeti verenlere teşekkür eder, Sivas'ıma hayırlı olmasını dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar izmirliyigido'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivasimiz icin hayirli ugurlu olsun.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() erhan 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2012 08:51
Tecrübe Puanı: 833
![]() |
![]() hayirli ugurlu olsun masallah sivasimizda pek gelisiyor cok sevindim mc donaldsa sevindigim gibi
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() ottomanmurat Şuan
![]() Son Aktivite: 10.06.2015 14:37
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() Güzel Güzel
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 657
![]() |
![]() 3 adet kasa olabileceğinin de fazlasında yavaştı.
Suç aramıyorum. Sanırım acemiliğin verdiği etki. Bu sorunu ve ilgisizliği giderirlerse mükemmel olacak... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Yiğido
![]() NoNiCK_ Şuan
![]() Son Aktivite: 20.06.2011 02:52
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Sürekli İstanbul'dan sipariş vermek sorunlu oluyordu
![]() ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!! | barikat58 | Serbest Kürsü | 11 | 29.10.2009 21:42 |
Bilgisayar belden vuruyor | arikarinkuchi | Serbest Kürsü | 0 | 21.09.2008 14:19 |
Bu Vatan | ayparcam | Şiirler | 5 | 12.08.2008 14:42 |
GÜZEL SİVAS'IM | metay58 | Zara | 0 | 05.09.2007 07:49 |