|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Hizmet Vakfı’nın geçtiğimiz dönemlerde, Sivas’ın Ulaş ilçesine bağlı Acıyurt köyünde yaşamış daha sonra Hamidiye alayları komutanı olarak Yemen’e giden ve dönmeyen halk kahramanı Mihrali Bey’i ve Sivas’ı tanıtıcı bir film yaptırma kararı aldığı, 3 milyon liraya mal olması planlanan film senaryosu için üç parça halinde toplam 100 bin lira ödeme yaptığı, ancak filmin pahalı olması nedeniyle çevrilemediği ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde yapılan Sivas Hizmet Vakfı Genel kurulunda konu ile ilgili soru üzerine bir açıklama yapan vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Vali Ali Kolat “ Benden önceki yönetim tarafından Mihrali Bey filmi yaptırılması için gerekli anlaşma yapılmış ve üç dilim de vakıftan 100 bin lira senaryo parası ödenmiş,senaryo şu an elimizde. Filmin maliyeti 3 milyon lira olarak planlanmış bunun 400 bin lirası Kültür bakanlığından, 1 milyon 100 bin lirası Başbakanlık tanıtma fonundan geri kalan 1 milyon 500 bin lirası da Sivas Hizmet Vakfından karşılanması planlanmış fakat ne Kültür Bakanlığı nede Başbakanlık böyle bir ödenek ayırmayınca bu film yapımı yatmış. Devamı için benden talepte bulundular ama ne verecek paramız var ne de vakıf bu yükün altından kalkabilir. Araya adamlar koydular ama yapacak bir şeyimiz yok dedim” şeklinde konuştu. Böylece Sivas Hizmet Vakfının 100 bin lirasının daha yine bir projede heba olduğu ortaya çıkmış oldu. Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Herkesin garezi var sanırım Sivas'a hiçbir şey yolunda gitmiyor.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir film çekimini bile becerememişler. Peki yüz binlaranın hesabını kim vercek?
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 993
![]() ![]() |
![]() Sanırım yüz binliranın üzerine Sivas'ın soğuk suyundan bir bardak içilecek.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|