|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 939
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Eşi Makbule Ürgüp dün Kutsal topraklara uğurlandı. Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal toprakla giden Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve eşi Makbule Ürgüp törenle uğurlandı. Başkan Ürgüp ve eşi Makbule Ürgüp, sabah Sivas Havaalanı'nda belediye başkan yardımcıları ve eşleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, ve belediye birim müdürlerinin katılımıyla dualarla Hac'a uğurlandı. Başkan Ürgüp, milletin ve Sivas'ın birliği, beraberliği için Hac'da dua edeceğini söyleyerek Sivaslı hemşerilerinden helallik istedi. Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
![]() baskanimiz sayin dogan urgup ile arafatta karsilastik benim gibi birkac taniyan arkadas baskana hosgeldin demek istedik yanina vardik selamimizi verdik elimizi uzattik hosgeldin baskan dedik ama o elimizi sikarken yuzumuze bakmadi bile olmadi baskan orda bu sekilde davranmak olmadi yakismadi sana
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hemşerim arafatın heyecanı bir başka.. o heyecanda nasıl bu duruma takıldınız hayret. bence doğan başkanda o heyecandan sizinle ilgilenememiştir diye düşünüyorum.biraz pozitif düşünelim.
Allah kabul etsin.Allah tekrar nasip etsin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|