![]() |
#121 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 839
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Fikrine değer verdiğiniz insan, kurban olarak horoz da kesilir diyor. Saçını boyayıp hergün ekranlarda boy gösteriyor, filmlerde sahne alıyor. Bir beyanı daha vardı onu da hatırlatayım: ''Dinini değiştiren bir insan, yani müslümanken hıristiyan olan birisinin cezası ölümdür. Kuran böyle emrediyor.'' Tuğçe Kazas olayında bu konuşmayı yapmıştı. Eee, siz onu örnek aldığınıza göre bunu da kabul ediyorsunuzdur herhalde.
![]() |
![]() |
#122 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() abircan her zaman saygı duyduğum bir kişi..ama hürriyet gibi bir gazeteyi kendine referansa yapması,türbala ilgili olumsuz düşünceleri benim ve sitenin gözünde syagı ve prastij kaybından başka bir şeye yaramayacaktır..
![]() |
#124 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Fatihmd Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2013 09:20
Tecrübe Puanı: 705
![]() |
![]() Alıntı:
Zekeriya BEYAZ ismini duyanca öncelikle aklımdan tüm komedyenler geçiyor nedense.
![]() |
![]() |
#125 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() Üniversitede okuyor musun? Eğer okuyorsan ortamı bilirsin, okumuyorsan duyduğun laflarla yorum yapma....
![]() |
![]() |
#126 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1310
![]() 4 yıl üniversite okudum...iddian tamamen yersiz...üniversitede nasıl bir ortam olduğunu bile bilmiyorsun büyük ihtimal..kulaktan dolma boş bilgilerle yorum yapıyorsun..
![]() |
#127 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() Bilgili kişi mi???? O sadece nasıl reyting yaparım, nasıl reklamım olur onun düşüncesinde... O sac ekmeği gibi bir adam her tarafa dönüyor... Ben sana bilgili kişiler söyleyim Hayrettin Karaman, Cevat Akşit, Ahmet Şahin git bunların düşüncelerini öğren öyle gel... Burada aklının ermediği şeylere ahkam kesip fetva verme... Benim sana saydığım üç isimden ikisi Türkiye'de fetva makamındalar (Cevat Akşit ve Hayrettin Karaman)... Senin bilgisizce yorum değil onların ki veya bize bilgili diye sattığın adamlarınki gibi değil... Kur'an tefsircileri onlar... Umarım tefsir ne manaya geliyor onu biliyorsundur...
![]() |
![]() |
#128 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bilip bilmeden konuşmayın herşeyin bahanesi olmaz ayetler nette açıklanmış ancak anlayana siz kendinizce bişeyler yazıp veya yazarların yazdıklarıyla şu doğru bu doğru diye kendinizi kandıryorsunuz akıl sahibi insan yorumlara bi takım yazarların yazısı ekleyip doğru mu yanlış mı hiç aklınıza gelmiyor değil mi bi araştırın kuranla bağdaşmayan yazıları ekleyip milletin kafasını karıştırıp dininden uzaklaştırıyorlar amaçları bu yazılardanda belli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() niye kan çıksın ki herkes birbirlerine saygı duysun kan çıkmaz çatışmada sen kavga edersen o senin ve seninle kavga edenlerin sorunu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 908
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |