Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.11.2008, 14:19   #1
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

SIRIKLIOGLU.58 Şuan SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2009 17:53

Tecrübe Puanı: 638 SIRIKLIOGLU.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse AYRIM YAPAN BÜYÜKLER?

Hayatta en cok sinirlendigim soru bu i$te Kimi cok seviyorsu Annenimi yoksa Babanimi?Hele bu soruyu birde ikisi yanyana oturuken sorarlarsa i$te ozaman vay yndim,ne diyelim?ikisinide cok seviyorum,olmaz kar$i taraf hemen itiraz eder birini cok seviyorsundur.Hangisi yine tutulursunuz&dersiniz ben ikisinide cok seviyorum,olmaz adam takmi$ kafaya Peki ozaman Ablanimi yoksa Abinimi,hadi bakalim yine ayni soru bukez ba$ka taraftan.Dü$ünürsünüz ama kar$i taraf sorgu Memuru gibi cevap bekler eeeh hadi ama hangisi der.Hemen siz ayni soruyu ona sorarsiniz,peki sen hangisini seviyorsun adam atar Ben $ey Ben Tabiki Annemi der .Neden ?dersiniz ee neden olucek canim O beni 9ay karninda ta$idi emdirdi yedirdi giydirdi Bu yüzden ya Baban onuda cok seviyorum der.Bu konu cok uzar ama ben kisadan döneyim.Adamlar kendi yeti$kin Kafalariyla icinden cikamadiklari cevabinda zorlandiklari sorulari tutup cocuklara sorarlar,karde$im önce sen cevabi bul sonra cocuklara sor.Bu soru $ekline Sinirlenener yada sevinenler görü$lerini Lütfen yazsinlar Konuyla ilgilenen Hehkesten Görü$ belirtmesini Rica ederiz.
SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2008, 14:37   #2
MeLody58
Usta Yiğido

MeLody58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MeLody58 Şuan MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15

Tecrübe Puanı: 897 MeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISIMeLody58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: AYRIM YAPAN BÜYÜKLER?

Degerli kardeşim Sen her insanın sözlerini ciddiye Alma Biz sevdigimizi ALLAH için severiz ( ana babamız başımızın tacıdır Seviyorsan Allahına Kadar...
MeLody58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2008, 14:47   #3
dalkıran
Yeni Yiğido
NO AVATAR

dalkıran Şuan dalkıran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.02.2010 08:09

Tecrübe Puanı: 0 dalkıran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AYRIM YAPAN BÜYÜKLER?

CUMLELERİNİ DOĞRU BULUYOR KATILIYORUM DOBRA KARDEŞİM
dalkıran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2008, 14:59   #4
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 759 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: AYRIM YAPAN BÜYÜKLER?

bu soruda sinirlenecek bi şey yokki kardeşim
sadece biz çocukken anne babamızın sırf neşe olsun, oyun olsun diye yapmış oldukları safiyane bir hareket
bence bunda ardniyet arayacak bir şey yok
bir anne baba nasıl çocukları arasında sevgi ayrımı yapamıyorsa çocuklarda böyle bir ayrım yapamazlar
ama zaman zaman onlara verilen hediyelerle bir tarafı ağır basabilir.
zaten biz ne kadar o soruyu sorarsak soralım çocuk işine geldiği zaman anneyi, işine geldiği zaman babayı, dedeyi falan daha çok seviyorum diyebilir.
bu çocuklar için bir aksiyon işte.
hem zamanın çocukları artık çok uyanık onun için dikkatli olmakta fayda var
Alt 20.11.2008, 15:44   #5
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36

Tecrübe Puanı: 2322 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Günümüzde çok karşılaştığımız sorunlardan biridir ama bence buna sinirlenecek birşey yo kiii; sana sorarım anenimi babnımı çok seviyorsun dediklerinde ayrım yaparmısın; tabiki yapamazsın çünkü her ikiside aynıdır.Sevgiler ölçülmez ve sınırı da yoktur.Bunuda daha çok sinrlendirmek için sorarlar onun için sen hiç sinirlerin bozma, çünkü her ikisinin sevgiside ölçülmeyecek kadar büyüktür.
Alt 28.11.2008, 22:47   #6
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 842 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Çocukların karşısına çıkan en büyük soru ne istiyosunuzki sanki sorunun yanıtını bilmiyor musunuz aaaa

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2009, 01:36   #7
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

SIRIKLIOGLU.58 Şuan SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2009 17:53

Tecrübe Puanı: 638 SIRIKLIOGLU.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
HaZaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Günümüzde çok karşılaştığımız sorunlardan biridir ama bence buna sinirlenecek birşey yo kiii; sana sorarım anenimi babnımı çok seviyorsun dediklerinde ayrım yaparmısın; tabiki yapamazsın çünkü her ikiside aynıdır.Sevgiler ölçülmez ve sınırı da yoktur.Bunuda daha çok sinrlendirmek için sorarlar onun için sen hiç sinirlerin bozma, çünkü her ikisinin sevgiside ölçülmeyecek kadar büyüktür.
Ben suan sinirlenmiyorumki o is kücük bir cocukendi.
SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2009, 08:35   #8
sibelYILMAZ
Usta Yiğido

sibelYILMAZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sibelYILMAZ Şuan sibelYILMAZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55

Tecrübe Puanı: 950 sibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kardeşim anladığım kadarıyla böyle bir soruya neden gerek duyuluyor demişsin...Elbette haklısın ama hayatta gerek duyulmayıpta yapılan o kadar şey varki bu bir hiç kalıyor onların yanında ... Düşüncelerin ve konun kesinlikle yanlış değil görüşlerine saygı duyuyorum ama bunlar güzel şeyler art niyet aranarak yapılan şeyler değil eğer öyle yapanlar varsa zaten vay haline onların sen hiç kafanı yorma bence... Ah ah o kadar çok kafa yorulacak olay varki bunlar onların yanında sıfır eksi sıfır kalır... Selametle ....
Alt 10.04.2009, 10:35   #9
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2234 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sorular degil önemli olan cevaplar!!!akıllı bir cocuk akıllıca cevap verir....bunu ölçmek içinde böyle ceşitli sorular sorulabilir!!!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2009, 10:52   #10
deniz kızı
Usta Yiğido

deniz kızı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz kızı Şuan deniz kızı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57

Tecrübe Puanı: 802 deniz kızı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaradılanı severiz yaradandan ötürü. annedir babadır ayrım yapmayız hiçbir insanı tabbi ki. ama şöyle birşey var sevgi aynı ama birinden birini daha yakın buluruz kendimize. ben mesela babam a annem den daha yakınım. ama ikisini de canımdan çok seviyorum her çocuğun anne babasını sevdiği gibi

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil