|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 | |||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 696
![]() ![]() |
![]() Avrupa Birliği, Arap topluluğu gibi çeşitli ülkelerin bir araya gelerek dünya yönetiminde söz sahibi olmak için çaba gösterdiği günümüzde Türk Dünyası içinde böyle bir topluluğun olması gerekli olduğunu düşünenlerin bir çalışması....
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2012 18:32
Tecrübe Puanı: 682
![]() |
![]() çok güzel çalışma zaten bunun temellerini atmaya başladık biraz da olsa çalışmalar var ama yeterli değil. kafkasya ile birleşme çalışmaları özal döneminden beri devam ediyor elbette bunu yapmak için tam bağımsız bir ekonomiye ve siyasete sahip olmak gerekiyor ve birde karşımızda ki birliğe dahil olacak devletlerin çabaları lazım buda çok önemli ....
son zamanlarda türkçe çalışmaları ve çoğu devlette okullar açan fetullah hocanın yürüttüğü harekette çok değerli ... bundan en çok çekinende rusya ki bu okullar kapattırdı ...ama öyle yada böyle bir şekilde türk birliği sağlanacaktır inşallah buna bütün kalbimle inanıyorum ..... yeterki biz kim oldğumuzu bilelim nerden geldğimizi bilelim ve ne olduğumuzu bilelim sahip çıkalım geçmişimize onu yüceltelim hep birlikte... Asya'nın ortasında Oğuz oğulları, Avrupa' nın Alpler' inde Oğuz torunları, Doğudan çıkan biz, batıda yine biz; Nerde olsa, ne olsa kendimizi biliriz. Hep insanlar kendini bilseler, Bilinir o zaman ki hep biriz. Türk sadece bir milletin adı değil Türk bütün adamların birliğidir. Ey birbirine diş bileyen yığınlar! Ey yığın yığın insan gafletleri! Yırtılsın gökteki gafletten perde, Hakikat nerede?
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 834
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Fotumlarda böyle bir konu var zaten...
Avrupa bizim böyle bir topluluk oluşturup dünya üzerinde hakimiyet sağlamamamıza izin vermeyecektir....
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 783
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() emegıne saglık....
__________________ __________________ __________________
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 696
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İşte bize düşen de onların bu düşüncelerini birlik olarak insanlıktan uzak olan beyinlerine geriye sokmaktır....
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Allah’ın hangi adı hayatı nasıl etkiliyor | EyüphanAydın | İslami Soru - Cevap | 5 | 13.02.2009 11:37 |
Secde-i sehv | seva | İslami Soru - Cevap | 2 | 04.12.2008 16:26 |
ZINA | bulutbey1978 | Muhtelif konular | 24 | 24.04.2008 16:00 |
ALLAH | faruk.nur | Allah Azze ve Celle | 10 | 28.01.2008 12:54 |