Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.09.2009, 17:00   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Vatandaş Tepkili

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Geçtiğimiz günler belediye ekipleri tarafından ilimizin birçok mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Hayri Sığırcı Caddesi'nde de incelemeler bulunmuştu.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp İncelemelerde bulunmasının ardından Hayri Sığırcı Caddesi'nde ki çalışmalar hakkında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Hayri Sığırcı Caddesi'nde ki alt yapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarının bayramdan önce bitirilip bayramda caddenin tekrar vatandaşın hizmetine açılması hususunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu.

Fakat Hayri Sığırcı Caddesin'de ki çalışmaların Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün vermiş oldu tarihte bitmemesi Hayri Sığırcı Caddesi esnafın ve vatandaşların tepkisine yol açtı. Vatandaşlar belediyenin çalışmalarını beğendiklerini fakat belediyenin Hayri Sığırcı Caddesi'nde ki çalışmaların uzamasının ise kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirtiyorlar

Hayri Sığırcı Caddesi'nde bulunan esnaf ve vatandaşlar çalışmaların uzun uzadıya devam etmesi nedeniyle hem bu caddeyi kullanan vatandaşlar hemde esnaflar zor durumda kalıyorlar lütfen Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp bu konuya el atsın dediler.

Kaynak : Srt
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2009, 17:05   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Vatandaş Tepkili

hayret ya ben hayri sığırcı caddesi diye başka yere baktım yada gözlerim bozuk tam kavşağın yanındada 1 gün kaldım kavşak yapılmış içinin çimi kalmış aynı konuyu tekrar gündeme taşımanın ne anlamı var demekki ben başka yere baktım hayri sığırcı caddesi diye
Alt 28.09.2009, 17:08   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Her gün geçtiğim yol.1.vitesle gitmezsen kurtaramıyorsun..
Alt 28.09.2009, 17:11   #4
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

ara sokaklarda bozuk yol var buralar berbat buna katılıyorum ana yolda sorun yok sadece kavşak içi az bi sorun var ayrıca oraları tamamen dolaştım konu başlığındaki resim gibi bi kaldırım göremedim demekki yeni olmuş
Alt 28.09.2009, 17:16   #5
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26

Tecrübe Puanı: 807 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bayramdan önce yapılan kaldırımlar şimdiden sökülmeye başlamıştı ...!!!
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2009, 21:50   #6
TeqTaBaNCa
Yiğido

TeqTaBaNCa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TeqTaBaNCa Şuan TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.02.2010 17:47

Tecrübe Puanı: 657 TeqTaBaNCa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ramazanda ben kaLdırım çaLışmaLarına hergün şahit oLdum adamLar gece gündüz iftar sahur demeden çaLışıyorLardı..Yetiştiği kadar yapıyorLar ben ihmaL oLduğunu düşünmüyorum.!bu haberLeri foruma taşıyanLar önce araştırsınLar doğru oLup oLmadığını sonra konuyu açsınLar..O Caddede öyLe bir kaLdırım yok bu konuyu okuyanLar gerçek sanıp haksızLık ediyorLar çaLışıp çabaLayan insanLara..

EL Öperek Tarikat Adamı yaLakaLık ederekTe siyaset adamı oLanLara inat Adamın Adamı değiL! Davamızın Adamıyız
TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil