|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ağacın sahibi elmayı kopardığında biri şaka olsun diye boyamış zannetti. Ama gördüğünüz elma tamamen gerçek! İngiltere, Devon’da yaşayan Ken Morish ağaçtan yarısı kırmızı, yarısı yeşil elmayı kopardığında birinin şaka yapmak için boyadığını düşündü. Uzmanlar da ortadan ikiye farklı renklerle böyle kusursuz ayrılmış elmanın milyonda bir olacağını söylüyor. 72 yaşındaki emekli dekoratör Ken Morish’in elmayı yemeye niyeti yok, çünkü onu görmek için civar kasabalardan gelenler bile oluyor. Morish buzdolabının dondurucusunda sakladığı bu tuhaf meyveyi kendi bahçesindeki ağaçtan koparmış. Botanikçiler elmanın iki renkli olmasını genetik mutasyona uğramış olmasıyla açıklıyor ve meyvenin kırmızı yüzeyinin, yetişirken daha çok güneş ışığına maruz kaldığı için, yeşil bölgesinden daha tatlı olacağını belirtiyor.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...Gül... Şuan
Son Aktivite: 05.05.2010 16:24
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Mevlâm ne eylerse güzel eyler.Yeterki istesin, onun kudretinin yetmeyeceği şey yoktur.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı ...Gül...'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben çok önce bir yakınımızın bahçeli evi vardı, akşamdan armutları misine ile ağacın çeşitli yerilerine daldaymış gibi bağladım, o günde orda kalacaktım, neyse sabah kalkıldı bir süre sonra dışarı çıkıp ilk bahçeye bakıp aaaa armut büyümüş bakın bakın diye bağırma sesine hepimiz dışarı çkıp tabi gerçeği öğreninceee
![]() Tabiki o günde Nisan 1 di ![]() Buda ona benzemezin şimdi aklıma geldide paylaşmak istedim ![]()
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1377
![]() |
hain elma kırmızı beyaz olsaydın keşke...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() rüzgar79 Şuan
Son Aktivite: 10.09.2010 22:19
Tecrübe Puanı: 1779
![]() |
ne sakliyacam ben bu elmayi coktan yediydim rengi böyleyken tadi nasil acaba diye
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|