|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sarikanarya58 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2014 20:43
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
Alıntı:
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sarikanarya58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 | ||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1839
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
yalnız değilsin bacım bir tuhafda istanbuldan katıldı sana ama ben naapıyom biliyomusun maçlarda silah sıkan olunca tabiiki yakınımda evimin önünde falan yani hemen polisi arıyorum telefonu pencereden uzatıp silah sesini polise dinletip adresi veriyorum iki dakka sürmüyor ortam sessizleşiyor güzel dimi bu fikir. |
||
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[aysima58;583742]yalnız değilsin bacım bir tuhafda istanbuldan katıldı sana ama ben naapıyom biliyomusun maçlarda silah sıkan olunca tabiiki yakınımda evimin önünde falan yani hemen polisi arıyorum telefonu pencereden uzatıp silah sesini polise dinletip adresi veriyorum iki dakka sürmüyor ortam sessizleşiyor güzel dimi bu fikir. Bu konuda yalniz olmadigimi bilemk güzeldi. Degilse kendimi anormal hissedecektim. Can bacim süpersin valla. Delil lie ispat edip yakalatiyorsun. Bundan iyisi can sagligi.. [url=http://img145.imageshack.us/i/83944062ga3o.gif/] [/URL
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|