Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.10.2007, 11:43   #1
Grup-aleM
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Grup-aleM Şuan Grup-aleM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.10.2007 10:38

Tecrübe Puanı: 0 Grup-aleM FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart 15 şehit verdik YETER ARTIK ULAN

Yüksekova'da askerlerimize saldırı: 15 şehit
HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nin Irak sınırındaki Dağlıca Köyü yakınlarında gece Kuzey Irak'tan gelen kalabalık PKK'lı gurubu, Komando Taburu'na saldırdı. Ağır silahlar da kullanan teröristlerin saldırısında ilk belirlemelere göre 15 asker şehit oldu, 16 asker de yaralandı. Şehit sayısının artmasından endişe edilirken, bazı askerlerin de kaçırıldığı ileri sürüldü, ancak bu bilgi yetkililerce doğrulanmadı.
Kuzey Irak'tan gece yarısı sınırı geçen teröristler saat 23.30 sıralarında, aralarında 20 kilometre mesafe bulunan sınırdaki Yeşiltaş Komando Taburu ile Dağlıca Komando Taburu arasından geçen Avaşin Çayı üzerindeki Şehri Köprüsü'nü havaya uçurdu. Böylece iki tabur arasındaki ulaşımı engelleyen kalabalık PKK'lı grubu, saat 01.00 sıralarında Dağlıca Komando Taburu'na ağır silahlarla saldırdı. Köprü devre dışı kaldığı için yardım gelmesini engelleyen teröristler tabura uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla ateş açmaya başladı.
PKK baskınına karşı Komando Taburu'ndaki askerler de ateşle karşılık verdi. Teröristlerin açtığı ilk ateşle çoğu tabur çevresindeki mevzilerde olmak üzere 15 asker şehit oldu, ilk belirlemelere göre 16 asker de yaralandı. Helikopterle Hakkari Dağ ve Komando Taburu'ndaki Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtilirken, şehit sayısının artmasından endişe ediliyor.
PKK'lı teröristlerin Irak sınırının sıfır noktasındaki Dağlıca Komando Taburu'na saldırmasıyla başlayan çatışma, saatlerce devam etti. Teröristler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte geldikleri Irak topraklarına kaçarken, yarlarına saldırı sırasında etkisiz hale getirdikleri bazı askerleri de götürdükleri ileri sürüldü. Ancak askerlerin kaçırıldığı bilgisi, yetkililerce henüz doğrulanmadı.
Bölgeye sevkedilen takviye birliklerin başylattığı hava destekli operasyon devam ediyor.

Dünyaya acil koduyla duyuruldu
15 askerin şehit olduğu haberini uluslararası haber ajansları AP, Reuters ve AFP, dünyaya 'acil' koduyla geçti.
Grup-aleM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 21.10.2007, 18:37   #2
Yasak--Resim
Yeni Yiğido

Yasak--Resim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yasak--Resim Şuan Yasak--Resim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.11.2007 19:57

Tecrübe Puanı: 0 Yasak--Resim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: 15 şehit verdik YETER ARTIK ULAN

gıdıp hepsının kokunu kazıyacan adi şahsiyetsiz haysıyetsız insan bıle demeye layık olmayan bölücü terörüs toplulugu akılları sıra turkıyeyı karıstırmaya calısıyorlar devletın o bölgeye atom bombası atıp bütün bolgeyi temizlemesi lazımm anca öyle rahat dururlar
Alt 21.10.2007, 20:21   #3
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein
Standart --->: 15 şehit verdik YETER ARTIK ULAN

hepimizin basi sagolsun, rabbim kalanlara sabir versin

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)