Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.11.2007, 10:35   #11
izmirliyigido
Tecrübeli Yiğido

izmirliyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyigido Şuan izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2014 07:59

Tecrübe Puanı: 780 izmirliyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: DİKİMEVİ TAŞINIYOR

Biz Sivas'a yeni iş alanları açılmasını isterken elimizdeki böyle ufak tefek iş imkanlarıda gidiyor. Bir ara Demir Çelik Fabrikamız var derken onun kapısına kilit asma aşamasına gelindi. Şimdi iyi kötü bir dikimevi var derken onuda İstanbul'a kaptırıyoruz.

Benim düşüncem şu. Allah göstermesin ama, büyük deprem İStanbul kapılarına dayanmışken ben, Türkiye'nin ekonomisi çökmesin diye fabrikaların Anadolu'ya kaydırılmasını istiyordum. AMa ne yazık ki tam tersi oluyor. Böyle saçme şey mi olur. Sivas halkı işsizliğe ve parasızlığa mahkum ediliyor.

Madem makinalar eskimiş, fabrika çağ dışı kalmış, o halde İstanbul'a yapılacak harcama buraya yapılsın, akşam evine ekmek götüren insanlarımız mutsuz olmasın. Hatta yeni iş imkanları açılsın diye diretelim.

Başta milletvekilleri olmak üzere, yetkililere seslenelim. Mağdur ve çaresiz olan Sivas'ın sesini duyun daha fazla mağdur etmeyin. Bu milletvekilleri ne iş yapar? Herşey oy alıncaya kadar mı? Bizim oylarımızla milletin parasını yemek bu kadar kolay mı?

Sayın Bülent UYGUN'a destek verelim, onu ayakta alkışlıyorum. Beğenmeyenlere de birkez daha sesleniyorum. Sivas'lıdan daha vatansever, daha toprak sever, daha insansever çıktı Bülent Uygun. Sivas'lıyım diyen milletvekilleri ve iş adamlarıda utansın.

Haydi arkadaşlar boş durmayın, yazın, yürüyün, maçlarda bağırın, sesimizi duyuralım.
izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2007, 13:05   #12
tykinik58
Yiğido
NO AVATAR

tykinik58 Şuan tykinik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.02.2016 10:17

Tecrübe Puanı: 743 tykinik58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Göz göre göre kuş elimizden uçacak. Yazık vallahi bunca insanın ekmek kapısıydı Umudumuz Yaşar Büyükanıt ve Bülent Uygun'da.
Alt 18.11.2007, 21:07   #13
holigan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

holigan Şuan holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.10.2013 18:09

Tecrübe Puanı: 0 holigan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas halkinin ne kadar isini bilmedigi bir kez daha ortaya cikti iste, sivasa hizmet getiren insanlari devre disi birakip koltuk sevdalilarini is basina getiren zihniyete bu layiktir.muhsin yazicioglu gibi koltuk sevdalilari hadi bir hizmet örnegi göstersinde durdursun bakalim bu karari.
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2007, 21:31   #14
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1118 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK

sivasın önemli ekmek kapılarından biri taşınıyor
sivas için kötü bir durum
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2007, 22:44   #15
sehrettin
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sehrettin Şuan sehrettin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2011 21:36

Tecrübe Puanı: 0 sehrettin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dikimevi nereye taşınıyor biliyormusun eğer bilgi gerçek değilse başkalarını üzersin bu konu zatan yıllardır var
sehrettin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2007, 01:33   #16
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 943 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: DİKİMEVİ TAŞINIYOR

Alıntı:
sehrettin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
dikimevi nereye taşınıyor biliyormusun eğer bilgi gerçek değilse başkalarını üzersin bu konu zatan yıllardır var
Dikimevi İstanbula taşınıyor orda çalışan yakınlarımada dayanarak şunu söyleyebilirim ki maalesef gerçek,yıllardır taşınması gündemde idi ha gitti ha gidecek derken şimdi gidiyor,Dikimevinin götürülme hesapları eskiye 1993 e kadar dayanıyor bu zamana kadar tehir edildi şimdi son haddinde...
Alt 19.11.2007, 09:46   #17
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: DİKİMEVİ TAŞINIYOR

Dikimevi'nin taşınması yeni bir olay değil... 1979'dan beri düşünülen bir şeymiş... O günden beri ısıtılıp ısıtılıp önümize konuyor ve bizler tartışarak zaman kaybediyorduk... Böylesi bir karar alınmış ve Genelkurmay bunu artık uygulamaya geçiriyor... Taşınması şehrimiz için kötü olabilir ama olaya bir de şöyle bakalım; taşınması ekonomik yönden ülke menfaatine çünkü buralarda yapılan malzemeler İstanbul'dakine göre çok daha pahalıya mal ediliyor... Orada devlet kendisi de yapmıyor daha ucuza özele yaptırıyor... Böyle olunca burada daha masraflı olan bir tesisin kapatılması bence mantıklı... Bizler duygularımızı ön plana çıkarıp da düşündüğümüzde haklı gibi görünüyoruz ama gerçekler çok farklı...Bu yüzden biz devletten beklememeliyiz bu kadar zenginimiz var ama organize sanayide çok az fabrikamız var... Devletin olunca birgün bir karar alıp götürebiliyor...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...

Konu Serd@r tarafından (20.11.2007 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)