Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.02.2008, 14:29   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart YİĞİDODAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Süper Lig’de gösterdiği performansla herkesin beğenisini toplayan Sivasspor, sahadaki örnek futbolunun yanı sıra saha dışında da örnek oluyor.
Olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmalarını Riva’daki Milli Takımlar Tesisleri’nde sürdüren Sivasspor, “Hayata Bağış Kampanyası”na katılarak tüm organlarını bağışladı.
Kırmızı-Beyazlılar’ın Teknik direktörü Bülent Uygun, organ bağışı sonrasında yaptığı açıklama sonrasında hayat kurtarmanın çok önemli olduğunun belirterek “ Bu davranışımızla herkese örnek olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.
Uygun, “ Biz Anadolu’dan bir şampiyon çıkarmak yerine hayat kurtarmanın çok daha önemli olduğunun farkındayız. Tüm takım ve yöneticiler olarak kampanyaya katıldık.” şeklinde konuştu.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2008, 17:10   #2
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: YİĞİDODAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bende bu haberi Gazeteden okumuştum. Gerçekten SivasSporlu olduğum için gurur duydum. Sivasspor sadece sahalarda değil toplumsal hayatımızda da kalbimizi kazanmaya devam ediyor...
Alt 10.02.2008, 23:42   #3
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4560 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: YİĞİDODAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Sivassporumuz kendine yakışanı yapmış takım olarak bütün organlarını bağışlıyarak örnek bir harekete bulunan yiğidolar olarak insanlık adına yapılabilecek ne varsa hepsini yapmış olmanın huzuruyla olmak kadar güzel bir olay olabilirmi acaba teşekkürler sivasspor sizinle gurur duyuyoruz
Alt 11.02.2008, 20:11   #4
ÇALIŞIR
Yiğido

ÇALIŞIR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÇALIŞIR Şuan ÇALIŞIR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.01.2015 10:44

Tecrübe Puanı: 659 ÇALIŞIR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: YİĞİDODAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çok duyarlı örnek bir davranış inşallah devamı gelir.
ÇALIŞIR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008, 17:15   #5
58isyankar
Yeni Yiğido

58isyankar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58isyankar Şuan 58isyankar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.01.2011 19:16

Tecrübe Puanı: 0 58isyankar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ONLAR SIVASLI VE SIVAS SPORLU ONLARLA GURUR DUYUYORUM İNŞALLAH BU YIL ANADOLUNUN İLK ŞANPUYONU OLACAKLAR
Alt 14.02.2008, 17:21   #6
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21

Tecrübe Puanı: 782 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Yiğit Sivaslı işte burda ortaya cıkıyor

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)