|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 697
![]() |
Anayasa Mahkemesi verdiği bu kararla demokrasi yolunda önemli bir adım atmıştır.Halkın seçimle tek başına iktidar yaparak başa getirdiği bu partiye karşı hazırlanan uyduruk bir iddianameyi Anayasa mahkemesi redderek halkın bir nebze olsun kendisine olan güvenini tazelemiştir.Anayasa Mahkemesini verdiği bu karardan dolayı kutluyorum.Ülkemiz için bu kararın çok hayırlı olacağını düşünüyorum.14 marttan bu yana süren siyasi belirsizlik burada sona ermiştir.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() akifeker2 Şuan
Son Aktivite: 04.04.2009 15:32
Tecrübe Puanı: 683
![]() |
valla bız akp ye oy vermdeık ama kapanmaması ıı oldu
hemn kapansa yerıne kım geceecek ? ![]()
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19
Tecrübe Puanı: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Hayırlısı ne ise o olsun" diye dua ettik demekki hayırlısı bu imiş.
Memeleketimize hayırlı olsun!
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 786
![]() |
ana yasa mahkemesinden ilk defa hayırlı olacağına inandığım bi sonuç çıktı
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Tecrübe Puanı: 1071
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sevindim bende. kapanmaması gerekiyosu ve kapanmadı.. hayırlı olsun tekrar...
|
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1084
![]() ![]() ![]() |
DÜN SABAH DOLAR 1210 DU AKŞAM 1165 E DÜŞTÜ...............
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 801
![]() |
Hayırlı olur inşallah Adalet tecelli etti hak yerini buldu
Kapatma davası açılınca piyasalar ne hale düştü Dava iyi yönde sonuçlanınca ne hale geldi gördünüz açıklama yapılır yapılmaz piyasaların nasıl canlandığını milletin nasıl derin nefes aldığını gördünüz Bizleri bu durumlara getirenler biraz olsun utanıyorlarmı yaptıklarından Nerdeeeeeeee Onlara gere aynı tas anı hamam yine bildiklerini diyor bildiklerini yapıyorlar Dilerim bu ülke birdaha bu durumlara düşmez
|
|
|
|
#18 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() goktan58 Şuan
Son Aktivite: 01.11.2013 09:58
Tecrübe Puanı: 719
![]() ![]() ![]() |
demokrası adına sevındırıcı ....kapatılma olsaydı turkıyeyı daha zor gunler beklıyordu...temenlım suan kı kaostan bı an evvel kurtulup özledıgımız buyuk TURKIYE projelerının hayata gecırılmesı ve ulkemde savasın olmaması
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Demokratik bir ülkeysek ve demokrasiye inanıyorsak,yasakçı zihniyet olmamalı, parti kapatmak hoş bir davranış şekli olmazdı. Çıkan sonuç aslında sevindirici.Ama demokrasiyi hem savunup hem demokrasiyi bertaraf etmeyede kimse kalkışmamalı.
Bu bir uyarı, kulak çekmedir.Aklını başına devşir demektir.Bir oy daha evet çıksaydı AKP tarihe karışacaktı. Umarım aklı selim, ne yaptığını bilen toplumun tüm kesimini kucaklayan kırmayan, azarlamayan herşeyi ben bilirim yargı margı tanımam dünyasından uzaklaşıp, yeni tertemiz bir sayfa açarlar ve yollarına devam ederler.
|
|
|
#20 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 697
![]() |
Bu ülkedeki seçmenlerin yarıya yakının oyunu almış bir parti zaten halkını topyekün kucaklamış bir partidir.Bu kadar oyu alan bir parti de sadece akp olmuştur.Akp yi sevenler olduğu kadar tabiki sevmeyenler de olacak.Anayasa Mahkemesinin verdiği bir karar vardır sadece, o da akp kapatılmamıştır.Yok mahkeme şöyle demek istemiş de akp parti böyle yapmalıymış.Mahkemenin görevi sadece yasaların anayasaya uygunluğunu denetlemektir,yani mahkemenin siyasi partilere akıl vermek gibi bir durumu olmaz.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|