![]() |
#71 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 899
![]() |
![]() Ahmet Özhan - gülü susuz seni aşksız bırakmam (en sevdigim TSM'lerden biridir)
bırakıp gidersen bilki yaşamam ömrümden,canımdan,ne istersen al gülü susuz seni aşksız bırakmam ..... üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam .... gönlündeki derdi siler atarım ümit pınarıyla coşar akarım kış göstermem sana ben hep baharım gülü susuz seni aşksız bırakmam.... üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam ....
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() can gidiyor
ellerimin arasından uçup yar gidiyor yılların hatırıdamı yok terkediyor ben kime yanayım aklım yetmiyor az geliyor biraz daha kal yanımda ellerimi tut ağlamam sonkez sarıl kokun kalsın yoklugun emanet koynumda yar ben ettim sende helal et hakkını bir kere sever insan ben sende denedim şansımı hiç merak etme son güne dek seninle bu yürek sen bilmesen de yerine kimseyi sevmeyecek Gülşen ...
![]() |
#73 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Ah edip ağlamadan,
Sîneler dağlamadan, Su gibi çağlamadan, Bu dağlardan aşılmaz! Cânı cânânı vermeden, Fakr ile fahr'a ermeden, Yokluğa kanat germeden, İmkânsız yollar aşılmaz! Kafada düşünce, sînede îmân, Gönülde heyecan, hislerde tûfan, Ve binbir ızdırâp, binbir hafakan, İçini sarmadan çöller aşılmaz! Ötelere gönül gözü açmadan, Pervâz edip dost eline uçmadan, Benliğine kıvılcımlar saçmadan, Sarp yokuşlu bu yollar hiç aşılmaz! Ölüp ölüp dirilmeden, Hergün bin kez gerilmeden, Canda öze erilmeden, Şekler, gümânlar aşılmaz! Sine kebap olmadan, Vakit-mîat dolmadan, Sen, senden kurtulmadan Dere tepe aşılmaz! Yolcu buruk baş gerek, Gözde daim yaş gerek Huy biraz yavaş gerek, Yoksa yollar aşılmaz! murat göğebakan
![]() |
#74 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Yanıyor içim dışım bir garip halde
Ne sözüm geçer ne gücüm yeter bu kalbe Yolunu çizdi çoktan düşünmeden sonunu Bilmiyor bu aşk yakacak onu pare pare Tutuldum sakıncalı bir sevgiye Zarardasın ey kalbim dön geriye Al Tanrım aklımı Ki zaten bende değil Al Tanrım kalbimi Bu aşk hakkım değil GÜLŞEN sakıncalı
![]() |
#75 |
Yasaklı
![]() Karamellll58 Şuan
![]() Son Aktivite: 24.11.2008 19:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() durma git geri dönme artık
senınle geçen yılların sonuna vardık herşey bitti... beni bekleme artık ben ne acılara göğüs germişim ben ne ızdırapla dertler çekmişim karsılık görmeden seni sevmiştim yıllar geçse geri dönmem seni sevemem artık unut gitsin hersey bıttı beni beni bekleme artık durma git ne olursun artık neyın varsa alda götür arama artık hersey bitti beni bekleme artık ben ne acılara göğüs germişim ben ne ızdırapla dertler çekmişim karsıkılık görmeden seni sevmiştim yıllar geçse geri dönmem seni sevmeme artık unut gitsin hersey bitti beni bekleme artık... HAKTAN-YILLAR GEÇSE GERİ DÖNMEM SENİ SEVEMEM ARTIK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Ekinoks Şuan
![]() Son Aktivite: 22.10.2008 16:29
![]() |
![]() Gökhan Özen ''Tabiri-i Caizse'' Tanrıya el açıp yalvarmadık mı
Sen bensiz ben sensiz ağlamadık mı Adaklar adayıp haykırmadık mı Gittin de ne oldu Bitti sevdamız Sensiz gecelerin sabahı uzak Gözlerim yolunda ben acındayım Çoğalan hasretim azalan umut Kaybolan bir ömrün yamacındayım Kalbim söz dinlemiyor Unutmaktan acizse Alışamaz sensiz bu hasrete Yangınımsın tabir-i caizse Aldığım nefes yarım Kesildi can damarım Söyle bana bir tanem Sensiz nasıl yaşarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Yiğido
![]() ![]() sıvvaslı Şuan
![]() Son Aktivite: 02.07.2010 11:12
Tecrübe Puanı: 685
![]() |
![]() Amerika Katil -1-
Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir? Hür yaşamak ayıp mıdır? Atom patlat ister kudur? Amerika katil katil Türk Milleti! Türk Milleti! Nerden gelmiş elin iti? Bu gidişin sonu kötü Amerika katil katil Birgün gramlar bir olur Kilodan hakkını alır Zalim olan bela bulur Amerika katil katil Mahzuni Şerif uyuma Gün geldi çattı akşama Bizden selam Vietnam'a Amerika katil katil ------Amerika Katil -2-------- Defol git benim yurdumdan Amerika katil katil Yıllardır bizi bitirdin Amerika katil katil Ne diye yutturur bizi Katil düştük kuzu kuzu Dünyanın büyük suçlusu Amerika katil katil Devleti devlete çatan İt gibi pusuda yatan Kan döktüren, silah satan Amerika katil katil Japonya'yı yiyen velet Dünyadaki tek nedamet Haklar geçiriyor cinnet Amerika katil katil Güvenme sakın İnsanlıkta ırk sarısı Küstü dünyanın yarısı Vietnam'ın çok yarası Amerika katil katil Bunca milletlere yazık Sömürülmüş bağrı ezik Seni sevenin fikri bozuk Amerika katil katil Mahzuni der Türk milleti Çıksın gitsin elin it'i Demedim mi bu bunlar kötü Amerika katil katil
![]() |
#78 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Delisin deli, böyle ayrilik olur mu
Delisin deli, can bedenden hic kovulur mu Yaz baharın güz olunca, Gönlüne hüznün dolunca Sende bensiz el ocağinda anlayacaksin... Yaz baharin güz olunca Günlerin hesap sorunca Sen de bensiz el ocaginda ağlayacaksin Hatıralar sayfa sayfa Kalbimde sen parca parca Bu gidişle en sonunda Yasatmaz beni öldürür sevdan Delisin deli, böyle ayrilik olur mu Delisin deli, can bedenden hic kovulur mu Yaz baharın güz olunca, Günlerin hesap sorunca Sen de bensiz el ocaginda ağlayacaksin Hatıralar sayfa sayfa Kalbimde sen parca parca Bu gidişle en sonunda Yasatmaz beni öldürür sevdan ![]() ![]() ![]()
![]() |
#79 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() MuSTaFa KüÇüKCü Şuan
![]() Son Aktivite: 15.10.2008 04:14
![]() |
![]() O MODA TÜRKÜSÜ ALİ KIZILTUĞA AİTTİR BENDE ÇOK SEVERİM BENDE ŞUANDA ONU DİNLİYORUM DEDİM BU GEDİŞAT YANLIŞ DEDİ HERİF SENDE ALIŞ AYAKKABISI BİR KARIŞ DEDİ HERİF MODA MODA KARI DÖKTÜN DİŞLERİMİ SEN AĞARTTIN SAÇLARIMI AVRATLAR İÇKİ İÇERMİ DEDİ HERİF MODA MODA KIZILTUĞUM SÖZ GİZLİDİR BENİMKİ KÖYLÜ GIZIDIR FISDAN GİYER BAŞ BAĞLIDIR ANKARADA MODA MODA TAA EBEMDEN MODA MODA :d
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Yiğido
![]() ![]() güleyşa_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.02.2010 21:00
Tecrübe Puanı: 683
![]() ![]() ![]() |
![]() Zafer Peker - Diyemedim
Gidiyorsun, bilmediğim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular o gitti diyemedim Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim Bakarken ardından gitme kal diyemedim Şimdi her şey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız Seviyorum, seviyorum, seviyorum, diyemedim Gururum engel oldu, gitme kal diyemedim...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|