|
|
#51 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Tecrübe Puanı: 863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsan neden sevdiği insana karşı koyamaz hep onunla hep ıonla beraber olmak ister....
İster çünkü herşeyidir o hayatta vazgeçemediği herşeyini paylaşdığı o güzelim insan onun bitanesidir... Ama en kötüsü nedir biliyo musunuz severken ayrılmaktır....
|
|
|
|
#52 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 922
![]() |
@ dark yamtar
kendimden birseyler buldugum icin bu güzel yaziyi paylasmak istedim, kusursuz degiliz hic birimiz mühim olan hata ve kusurlarimiza ragmen kabul edip birbirimizi sevebilmemiz, insaniz ne de olsa... @ yerliturkuaz severken ayrilmak cok aci olsa gerek, dilerim rabbim bana ya da sevenlere yasatmaz, bazen de böyle birseyin olmasi gerek diye düsünüyorum, herkes ayni düsünmüyor iste, kimisi tek kalemde siliyor, kimisi affediyor, bu da insanina bagli...
|
|
|
|
#53 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Mavilere uyanmak yedi iklim geçer, ağarıp solan güz ışıklarından yalan pencerelere doğru... uykularda olur ne olursa yangınlar, takvim ziyanları, gömülü sevdalar... iksir gibi yayılır hücrelerimin rehavetine ıslaklığın düş tüccarları ağır mesaidedir... uykularda olur ne olursa, talanlar ve beton serinliği inşaat halindeki aşkların... uykularda ölür ne ölürse, kıpırdayan su gülümseyen yel... yedi iklimin oralarda kavalını kırmış bir çobandır gökyüzü, aklında new orleans heybesinde caz! yedi iklimin bar olduğu yerdedir uykunun alkol imparatorluğu kalabalık avındadır bakışlar... uykularda olur ne olursa, bitmez efkar kırları bazı saçlarda ve ölüm gibi suskunluklar açar derin kuyularda... ve şaka gibi ve sarsak sarsak ve kımıl kımıl bir yaşamaktır MAVİLERE UYANMAK en kesif karanlıklara kafa tutan gözlerinin mavisine kuşanmak... senin kanatların var, benim köylü yüreğim... operada tezek kokusu bu şehirdeki varlığım! .. beni taşıyacak vesaitim yok bu caddeüstü sevdada ellerinden gayrı.. 'gayrı dayanamam ben bu hasrete' ya beni de yitir ya sen de git beni götürdüğün yere... türküleri sev yalan kahkahalardan uzak dur canımın suyuyla yıka ellerini.. aklımın maharetiyle giydir en mavi yerlerini... senin adın buzul mavisi! çünkü mavilerde uyur, benden sana geçen sende beni kalkındıran ne varsa! sevdiğim, açlığımın uzak ufku, her sabah; güneşten ne zaman işaret alırsan ne zaman dar gelirse soluğun böyle uzun sarılmaklara, fikrini kurcalarsa eğer açık korkular, işte o zaman mavilere, mavilere uyandır beni... Yilmaz Erdogan
|
|
|
|
#54 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
Sevmek Sana yakışıyor
Aylar sonra gülüyorsun Kahkahalar atıyorsun Şaka bile yapıyorsun Sevmek sana yakışıyor İyi gördüm bugün seni Yüreğinle sevdin belli Mutlu ettin inan beni Sevmek sana yakışıyor Bayıldım bu duruşuna Mağrur,güçlü bakışınla Aşka saygı katışınla Sevmek sana yakışıyor Gönlün sanki bayram yeri Yakışıyor,yakışıyor Gülmek sana yakışıyor Sevmek sana yakışıyor |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Yeni Yiğido
![]() SONOSMANLI58 Şuan
Son Aktivite: 30.03.2010 17:56
Tecrübe Puanı: 675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşkıma ihanet edersen birgün
Ben bunu yanına bırakır mıyım Sen benim boynumu büktükten sonra Seni bu alemde yaşatırmıyım Kurşuna dizseler senin yüzünden Bir damla yaş gelmez inan gözümden Ölmeyi kafama koymuşum zaten Seni bu alemde yaşatır mıyım Bırakıp gitmeyi düşünme sakın Güneşim parlamaz gelmez sabahım Diline düşersem dostun, düşmanın Seni bu alemde yaşatır mıyım Kurşuna dizseler senin yüzünden Bir damla yaş gelmez inan gözümden Ölmeyi kafama koymuşum zaten Seni bu alemde yaşatır mıyım __________________
|
|
|
#56 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
BEKLENEN
Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? BEKLEYEN Sen, kaçan ürkek ceylânsın dağda, Ben, peşine düşmüş bir canavarım! İstersen dünyayı çağır imdada; Sen varsın dünyada, bir de ben varım! Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek hep ayak sesim. Sarıp vücudunu belirsiz kollar, Enseni yakacak ateş nefesim. Kimsesiz odanda kış geceleri, İçin ürperdiği demler beni an! De ki: Odur sarsan pencereleri, De ki: Rüzgâr değil, odur haykıran! Göğsümden havaya kattığım zehir, Solduracak bir gül gibi ömrünü, Kaçıp dolaşsan da sen, şehir şehir, Bana kalacaksın yine son günü. Ölürsün... Kapanır yollar geriye; Ben mezarla sırdaş olur, beklerim. Varılmaz hayale işaret diye, Toprağında bir taş olur, beklerim... |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Toygar Işıklı - Sardunyalar En son sardunyalarda soldular Sen orda ben burada yüreğim yanar Bu ayrılık değil ölüm bana Ne olur ağlama kıyamam sana Bu aşk saklı içimde Sen de gitme Acılarla olmaz böyle Ayrılık niye O masum yüzünde Sessiz çığlıklar gibi her sözün Git desende kal desende yaş dolar gözüm O masum teninde yorgun Ellerinde hep hüzün Sensizlikten her nefeste Yaş dolar gözüm Dokunma yaralarıma İçimde çıkmaz yollara Yapma dudaklarınla Kalbime dokunup onu acıtma Vurma yaralarıma Kar yağmasın baharıma Yapma dudaklarınla kalbime Dokunup onu acıtma En son sardunyalar da soldular
|
|
|
|
#58 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Kapatma gözlerini;
Ki ışık vursun yüzüme! .. Kapatma gözlerini; Kesilmesin aydınlığım... Kirpiklerinin gölgesiyle oynayayım; bazen elime bazen koluma bazen de kucağıma düşürerek! .. Kapatma gözlerini; Ki korkmayayım! .. Kapatma gözlerini; Çünkü sen kapattıkça gözlerini ben gökyüzünü göremiyorum... Ve ışık dökülmüyor başıma; Korkuyorum... Ve her korktuğumda yüreğine yaslayıp kulağımı; Adımı dinliyorum!.. Parmak uçlarımın ve avuçlarımın dokunuşunu hissettin mi geçende?.. Sildim ya hani dört bir yönüme attığım çiziklerin hepsini... Şimdi ben; Zamandan da bîhaber... Bilmiyorum ne zamandır burdayım!.. Kapatma gözlerini; Karanlıkta kalmayayım!.. Kapatma gözlerini; Kesilmesin ışığım!.. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Demet Akalin - Aldatıldım Ne kadardır sürüyordu Başka kimler biliyordu Söyle kaç arkadaş kaç dost Arkamdan gülüyordu Demek ki ben senin için Hiç birşeyden ibaretim Hayatına girip çıkan Sıradan bir hikayeydim O kadar mı değerim yok O kadar mı kıymetim yok Ne kadar acı... Bir o kadar açık; Aldatıldım! Şimdi hangi yüzle karşımda duruyorsun Hem suçlu, hem güçlü, sabrımı zorluyorsun Utanmadan birde hesapmı soruyorsun Yıkıl karşımdan durma sen sevmeyi bilmiyorsun
|
|
|
|
#60 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Yar? Duyuyormusun? Bütün mumları yak..Ağacın altı aydınlık olsun.. Bir melodi..Damlalar ve sen... Sus konuşma.. Sadece gözlerime bak.. Konuşursam...isyan ederim.. Konuşursam...Sevdiğimi söylerim... Konuşursam...İnanki Gidemezsin.. Bavulunda boş bir köşe ayır bana.. Ne kadar güçlüyüm desem de sana, Bavuluna sığmak için küçülebilirim... Küçülecek kadar büyük sevdam.. Bir bavulda yaşayacak kadar isyanım var.. Korkuyorum... Korktuğum sadece rüzgar..Öyle sinsi ki bu gece..Hani dalsam bir ara gözlerine.. Kaybolsam..Alıp gotürecek seni.. Lanet olsun sana kalemim.. Susmuyorsun yine bu gece.. .. Ağlamak yok.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|