|
|
#151 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeliz
Bu ne dünya kardeşim seven sevene Bu ne dünya kardeşim böyle Bir garip buruk içim bilmem ki niye Belki de sevdiğim yok diye Bu ne dünya kardeşim gülen gülene Bu ne dünya kardeşim böyle Ben de bunlar gibi gülsem mi öyle Yüreğim kan ağlasa bile Ne bir kürk ister bu şen gönlüm Ne bir han ne de saray lara lay la lalalay Ye iç eğlen çok kısa ömrün Sev çünkü sevmek en kolay Ne bir kürk ister bu şen gönlüm Ne bir han ne de saray lara lay la lalalay Ye iç eğlen çok kısa ömrün Sev çünkü sevmek en kolay Bu ne dünya kardeşim gezen gezene Bu ne dünya kardeşim böyle Bir kez olsun çıkıp gitsem dolaşsam o yerlerde O rüya dolu ülkelerde Bu ne dünya kardeşim üzen üzene Bu ne dünya kardeşim böyle Kimseyi incitmeden kırmadan tek bir kalbi Yaşamak elbet en güzeli Ne bir kürk ister bu şen gönlüm Ne bir han ne de saray lara lay la lalalay Ye iç eğlen çok kısa ömrün Sev çünkü sevmek en kolay Ne bir kürk ister bu şen gönlüm Ne bir han ne de saray lara lay la lalalay Ye iç eğlen çok kısa ömrün Sev çünkü sevmek en kolay Bu ne dünya kardeşim giden gidene Bu ne dünya kardeşim böyle Gün gelip selam verince gökteki melekler Artık dönüşün yoktur yere Bu ne dünya kardeşim göçen göçene Bu ne dünya kardeşim böyle Gün gelip selam verince gökteki melekler Artık dönüşün yoktur yere Ne bir kürk ister bu şen gönlüm Ne bir han ne de saray lara lay la lalalay Ye iç eğlen çok kısa ömrün Sev çünkü sevmek en kolay Ne bir kürk ister bu şen gönlüm Ne bir han ne de saray lara lay la lalalay Ye iç eğlen çok kısa ömrün Sev çünkü sevmek en kolay Ye iç eğlen çok kısa ömrün |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 918
![]() ![]() ![]() ![]() |
[Gittiğin gün
Bütün ayrılıkların hesabı benden soruldu Bütün acılı şarkıların Bütün hazin sevdaların Gittiğin gün Her çiçeğe bir gözyaşı Her kelebeğe bir ağıt Bana da yüzlerce şiir düştü Yazmaya mahkum Gözlerin için... Ben ki Dönüşüne hasret yaşadım bütün nisanları Ve gülüşüne hasret bütün baharları Gel gör ki Bir dağa çarpar gibi çarptı yüreğim yokluğuna Bir ben bilirim Gururumu hangi taşlara vurduğumu Başımı hangi duvarlara Ve hangi uçurumlara köprüler kurduğumu Bir sana kavuşmak için Sen gideli Bütün yollarımın yolları kesik Bütün dallarımın dalları kırık Kaç geceye bekçi Kaç sabaha nöbetçi Ve kaç uykusuz trene biletçi oldum Gelmedin Oysa hep karlar içinde sakladım umutlarımı Yağmurlar içinde kuruttum göz yaşlarımı Ve kanatarak açtım gölgene avuçlarımı Bir sana sarılmak için Bir ucu kalbimde kaldı bu sevdanın Bir ucu ellerinde Bir adımı sende kaldı sonumun Bir adımı sabrımda Çünkü Bulutlara çizilmiş Yıldızlara yazılmış Ve yüreğime kazılmış bir kara sevdaydı bu Günlerce Kışlardan güneş Karlardan ateş topladım Ve bütün ölümleri erteledim Bir sana dokunmak için Oysa daha gittiğin gün Uykularımı çaldım göz bebeklerimden Dizlerimde uyuttum Acılarımı kopardım yüreğimden İzlerinde avuttum Ve sözümü de tuttum Yanarak için için İşte bugün Unutmayı da unuttum Bir tek seni Unutmamak için... |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Usta Yiğido
Seni unutmayı düşündüm bu gece.
Bir sigaranın üstüne adini yazdım. Sigara bittiğinde unutacaktım seni. Duman duman atacaktım, seni içimden. Rüzgâr savuracaktı, küllerini fakat. Seni unutmayı düşünürken. Nerden bilebilirdim ki her nefeste içime çektiğimi seni! |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Usta Yiğido
Sevgiler çiçek gibi soldurmayalım
Umudu boşluklara savurmayalım Hayat kısa dünyanın çilesi Bitmez yılları acılarla doldurmayalım Yolumu bekle dedin beklemedim mi Yokluğa hasretini eklemedim mi Ben seni öyle sevsim öyle sevsim ki Sen benim bu sevgimi bilemedin mi Dönerim deyipte gittiğin yerden Bir selamın bile gelmedi neden Ümidim sevincim her şeyim sendin Onuda çok görüp aldın elimden : ( :( :( :(:(:((:(:((:(((( THE END |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Usta Yiğido
Bir teselli ver
Kırılan gururuma Bir tebessüm et Unutursun zamanla Yine dalmışım aynada Yüzüm ağlar Yine dalmışım Elimde fotoğraflar Yine aylardan kasım Sanki sende kaldı bir yarım Her nefesim her anım Sanadır canım |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Usta Yiğido
En son sardunyalarda soldular
Sen orda ben burada yüreğim yanar Bu ayrılık değil ölüm bana Ne olur ağlama kıyamam sana Bu aşk saklı içimde Sen de gitme Acılarla olmaz böyle Ayrılık niye O masum yüzünde Sessiz çığlıklar gibi her sözün Git desende kal desende yaş dolar gözüm O masum teninde yorgun Ellerinde hep hüzün Sensizlikten her nefeste Yaş dolar gözüm Dokunma yaralarıma İçimde çıkmaz yollara Yapma dudaklarınla Kalbime dokunup onu acıtma Vurma yaralarıma Kar yağmasın baharıma Yapma dudaklarınla kalbime Dokunup onu acıtma En son sardunyalar da soldular |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Usta Yiğido
Tek tesellim kaldı o da hayalin
Onuda al eğer acımıyorsan Hiç düşünme beni ne olur halim Hep uzaklarda kal acımıyorsan Yaktın sevgi denen duygularımı Yıktın dağlar gibi umutlarımı Çaldın bu günümü yarınlarımı Gel canımıda al acımıyorsan Umutmak istesen unutulmuyor Seven gönül sözle ağutulmuyor Bir kadeh boşalıp biri doluyor Kır kadehlerimi acımıyorsan Konu MeLody58 tarafından (22.11.2008 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Offf Be Offff |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Usta Yiğido
zeki erdem - beni sevmek yürek ister Beni sevmek yürek ister bilsen içim neler gizler kanımdaki çılgın izler seversem dünyayı yakar geçer bilmeceyim gel çözersen adam gibi seveceksen gölge gibi peşinden gelirim kalbime bir girersen benzeyemem başkasına meydanlar okurum bir başıma çılgınım deliyim seversem divaneyim yalan söze hiç gelemem ihaneti ben cekemem beni birgün aaglatırsan hircinim yakarım affedemem acı tatlı hergünümde olacaksan sen benimle düşünmeden biran olsun giderim seninle ölüme |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GURURLU OL- Kader
Bir anlık bir sevdanın peşinden gittin Şimdi mutlu değilsin ya dönüp bana mı geldin Bu dünyada aşktan başka böylesi bir acı var mı Sevip sevipte ayrılmak insan böyle yaşar mı İstemem ellerini istemem gözlerini İstemem bahar gözlüm ne seni ne sevgini Geri dön bana gel beni sev diyemem sana Gücüm yok kanadım kırılmış sevdadan yana Şimdi sen yoluna ben kendi yoluma Yalvarma boşuna gururlu ol Ne umutları tüketti içimde gidişin Ne acılarla tanıştı seni seven yüreğim KAhrettim hayata küstüm sevdaya Bir kez olsun elim bir kez gitmedi telefona Aramadım sormadım seni Çünkü sen sevseydin bırakpta gitmezdin beni Hiç bir şey olmamış gibi çıkmış karşıma Acılara gömülmüş maziden affedercesine bahsediyorsun Şimdi git git ki sende anla severken ayrı kalmayı Her gece kadehleri ard arda yudumlayıp susuz kalmayı Ağlama gülsün yüzün terkettiğin gün gibi Yalvarma başın dik olsun Beni sattığın ellere gittiğin gün ki gibi Geri dön bana gel beni sev diyemem sana Gücüm yok kanadım kırılmış sevdadan yana Şimdi sen yoluna ben kendi yoluma Yalvarma boşuna gururlu ol
|
|
|
#160 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elimi tut bağrına bas
Eğer yalan söylersem Beni burada kimse tutamaz Şayet sende gidersen Hem sağımı hem solumu Kaybederim ben yolumu Gözüm görmez kalbim ağlar Aşk denilen çile bumu Bu şehirde beni bilsinler Bu mezarda beni gömsünler Vazgeçersem senden Bana namert desinler Bir dakika dinle zalim Sana yalan söylemedim Ben seni sen diye sevdim Bunu senden gizlemedim Adını kazıdım yüreğime İçimdesin her şeyinle Kemikten tut iliğime Şaşıyorum ben kendime Bu şehirde beni bilsinler Bu mezarda beni gömsünler Vazgeçersem senden Bana namert desinler Ayrılığn bedelini çekerek binlerce kez ödedim Bu şehirleri bu sokakları adım adım, milim milim boynu bükük gezdim Şu an ne haldeyim ne dertteyim neyden bileceksin be gülüm Onun için en son dileğim seni son kez son kez Ölmeden göreyim….. Bu şehirde beni bilsinler Bu mezarda beni gömsünler Vazgeçersem senden Bana namert desinler MUSTAFA GÜNGECE- BU ŞEHİRDE
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|