|
|
#231 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kınamayın dostlar Allah aşkına
Yalvardım yakardım Dönmüyor geri Çaresiz kalmışım çıldıracağım Ağladım sızladım Dönmüyor geri İşte dostlar budur halim Görmedim ben böyle zalim Bilsem onu sever miydim Dönmüyor dönmüyor dönmüyor geri Kolunda tutupta getiremem ki Kendimi ben zorla sevdiremem ki Silahı çekipte öldüremem ki Dizine kapandım dönmüyor geri İşte dostlar budur halim Görmedim ben böyle zalim Bilsem onu sever miydim Dönmüyor dönmüyor dönmüyor geri Aldı gitti beni benden Vurdu beni yüreğimden Anlamıyor hiç sevgimden Dönmüyor dönmüyor dönmüyor geri İBRAHİM TATLISES -DÖNMÜYOR GERİ (Berat' a DOĞUM GÜNÜ HEDİYEMDİR )
|
|
|
#232 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leyla - Osman Öztunç Söyleyin Leyla'ya Onda merhamet var ise Yakmasın böyle beni Ben bu aşka uğrayalı Bana Mecnun dediler Ben nasıl Mecnun'un hocam Aramaz Leyla beni Söyleyin Leyla'ya Leyla, kendi var hazzı yok Leyla, dili var ağzı yok Leyla, eli var nabzı yok Leyla, çekilen bir su Ben kahır kuyusu Söyleyin Leyla'ya Ben bu aşka uğrayalı Gönlüm telaşta benim Sinemi sitem çürüttü Gözlerim yaşlı benim Ne dizimde derman var hocam Ne aklım başta benim Söyleyin Leyla'ya Leyla, kendi var hazzı yok Leyla, dili var ağzı yok Leyla, eli var nabzı yok Leyla, çekilen bir su Ben kahır kuyusu |
|
|
|
|
|
#233 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TEZ GEL YARİM
Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu. Yokluğun kor gibi gönlümü yakar durur. Kurudu gözyaşlarım içime akar durur. Kurudu gözyaşlarım, İçime akar durur. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#234 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 922
![]() |
Sebnem Ferah - Babam oglum
bu akşam sanki hiç ayrılmamışız gibi hissetmek istedim en sevdiğin kot pantalonumla en sevdiğin lacivert tişörtümü giydim güzel bir akşam yemeği hazırladım, beraber aldığımız mumları yaktım şarap açtım, bir sana bir bana iki kadeh çıkardım sevgilim ve dostum babam, oğlum arkadaşım, aşkım her şeyimdin sen çok zaman geçti gitti ikimizden özür dilerim seni üzdüysem sadece dinle hiçbir şey düşünmeden şimdi bunlar geldi içimden bu akşam seni çok özledim bütün şarabı tek başıma içtim kırgınlığım bile geçti kalmadı şimdi bunlar geldi içimden bu akşam sanki hiç beni kırmamışsın gibi hissetmek istedim en son tatilimizi düşündüm, ayrılmadan yirmi gün önce dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yürüdük kilometrelerce iz bıraktık kaldırımlarda, otelde, caddelerde sevgilim ve dostum babam, oğlum arkadaşım, aşkım her şeyimdin sen çok zaman geçti gitti ikimizden özür dilerim seni üzdüysem sadece dinle hiçbir şey düşünmeden şimdi bunlar geldi içimden bu akşam seni çok özledim bütün şarabı tek başıma içtim kırgınlığım bile geçti kalmadı şimdi bunlar geldi içimden bu akşam sanki hiç aldatmamışsın gibi hissetmek istedim uyurken bile özlerdik birbirimizi delicesine düşündüm durdum sordum anlamadım beraber yaptığımız şeyleri andım seni son kez özledim ve bu şarkıyı yazdım
|
|
|
|
#235 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 922
![]() |
Sabahat Akkiraz & Zara - Seyran
Yar Ali Ali Ser Ali Ali Pir Ali Ali Sanmayın Erenler Dünden Bu Günden Biz Nice Bin Kerre Bu Hana Geldik Yar Ali Ali Ser Ali Ali Pir Ali Ali Haktaala Nura Tecelli Kıldı Ol Nurdan Payımız Aldıkta Geldik Yar Ali Ali Ser Ali Ali Pir Ali Ali Kandili Kudreti Yarattı Nurdan On İki Ervahı Yarattı Sırdan Yar Ali Ali Ser Ali Ali Pir Ali Ali Lamekan Şehrini Yarattı Nurdan Askı Muhabbeti Cevlana Geldik Yar Ali Ali Ser Ali Ali Pir Ali Ali Ademe Kavuştuk (Ali Hü Ali Hü Ali Hü Ali Hû) Cennete Girdik Havva İle Orda Çok Demler Sürdük Binasını Yerin Göğün Biz Kurduk Arzu Kıldık Onu Seyrana Geldik Hak Buyurdu Buğday (Ali Hü Ali Hü Ali Hü Ali Hü) Yemeyin Hey Can Galebe Eylesenefs İle Şeytan Yedikte Buğdayı Eyledik İsyan Sürüldük Cennetten Cihana Geldik. Tövbe Kıldık Makbul Oldu Sözümüz Muhammet Cisminde Açtık Gözümüz Adem’den Hatem’e Sürdük Yüzümüz Ol Demde Sureti İnsana Geldik Muhammet Cisminde Karar Eyledik Hak Buyurdu Hak Kelamın Söyledik İndik Aşkın Deryasını Boyladık İkrar Verdik Şah-ı Merdana Geldik Başımıza Vurduk Tacı Çıktık Seyreyledik Arşı Miraçta Biz Gördük Hakkı Hatemi Aslana Geldik Fatıma Muhammet Ali Ezelden Kurdular Yolu Hasan Hüseyindir Veli Eşiğine Kurbana Geldik Dost Zeynelden Bakıra İndik Sadık’a Göz Gönül Kattık Kazım’dan Rıza’ya Yettik Taki Naki Şaha Geldik Ondört Masum-u Pak Bizim Sırrımız Oniki Mamurdan Gelir Nurumuz Kırkların Ceminde Vardır Yerimiz Uğradık Mektebi İrfana Geldik Hay Nenninenni Nenni Dost Nenni Nenni Nenni Erenlerden Bizde Destur Almışız Noksaniyem Lamekandan Gelmişiz Münkirin Gözüne Perde Olmuşuz Hakikat Sırrını Beyana Geldik Arguvan yöremize ayit bir türkü / deyistir Sözler Asik Noksaniye ayittir Baglama ziyafeti vardir bu eserde Müzigin evrensel oldugunu hatirlatan narin bir eser, din dil irk hic birsey farketmiyor kalem yazinca...
|
|
|
|
#236 |
|
Yiğido
![]() ![]() selocan58 Şuan
Son Aktivite: 11.05.2009 03:00
Tecrübe Puanı: 657
![]() |
Tek dilegim benim olman
Sadece kollarimda uyuman Senden baska kimse olamaz Dedim ozaman Kabul oldu sonra dualarim Oldu yine yersiz hatalarim Sonu hüsran oldu yine ben malub olanim Neye kirildigini anlamadim önce fark ettim sonra cagresizim Kalbini acmadin bi kere bana sen böyle olunca ne yapabilirim Üzmek istemedim hic bi zaman seni gözyasin benim ölüm Kederim Belki hissettiremedim ama sadece seni sevdim YEMIN EDERIM Bak al seninim O tas yüregin sevemedi Ama yeter artik dersen ceker giderim Haramdi demek Dudaklarinin bu sesi Dilim haykirmasa bile sen GÖNÜL HECESI ooo oooo.... Haramdi demek Dudaklarinin bu sesi Dilim haykirmasa bile sen GÖNÜL HECESI Dedimki ben o eski ben degilim Cok üzdün beni hic düsünmedin Bu defa bitti dedin ya Yanar cigerim Kölen gibiyim Esir ettin kendine Bi defa bile koyamadin ah kimseyi yerine CELLAT_GÖNÜL HECESİ |
|
|
|
|
|
#237 |
|
Alt Forum Yöneticisi
AFFETMEDİM KENDİMİ TANER
BİR GÜNAH İŞLEDİM KAYBETTİM SENİ BİLİRİM GERİYE DÖNMEZSİN BİR GÜNAH İŞLEDİM ÇOK ÜZDÜM SENİ BİLİRİM BİR DAHA SEVMEZSİN HER GECE SENİ ÖZLEDİĞİMİ SÖYLESEMDE FAYDASI YOK BİLİRİM... HER GECE SENİ UNUTMAK İÇİN SEVİŞSEMDE SEN BASKAYDIN SEVGİLİM... BEN HATALARIM İÇİN SANA YAPTIKLARIM İÇİN HİÇ AFFETMEDİM KENDİMİ HALA SIZIN İÇİMDE AĞLARIM DÜŞÜNDÜKÇE HİÇ AFFETMEDİM KENDİMİ BİR GÜNAH İŞLEDİM KAYBETTİM SENİ BİLİRİM GERİYE DÖNMEZSİN BİR GÜNAH İŞLEDİM ÇOK ÜZDÜM SENİ BİLİRİM BİR DAHA SEVMEZSİN..
|
|
|
#238 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gurbet içimde bir ok
herşey bana yabancı hayat öyle bir han ki acı içinde hancı sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı yıllar yılı gönlümde bir gün sabah olmadı bu ne bitmez çileymiş neden hala dolmadı sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı |
|
|
|
|
|
#239 |
|
Alt Forum Yöneticisi
Geceyi Sana Yazdım Onur Akın
Geceyi sana yazdım, sızımı sana Tutuldum, küsen sesine, tenine tutuldum Çaktım ateşi sesine, ateşi tenine Ay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne Yandım, yanarım sana Sensizim, sana koştum iklimler boyu Uykular, yanan liman uykular haram Bir vapur geçer, dalgasında savrulan ben Dön yürek yurduma, gurbet tenime dön, yanarım sana
|
|
|
#240 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüreğimdeki Ezgim Ol İstiyorum
Bahar geldi İstanbul'a, neden bilmem vuruldum sana. Cemre oldun düştün yüreğime haberin olmasa da. Cesur değilim sana hislerimi anlatacak kadar. Emin değilim daha beni sevebileceğinden bile Bir rüya görüyorum uyandırmandan korkarak. Sen varsın düşümde Ve güneş senin kadar sıcak Deniz gözün kadar yeşil Dünya senin kadar güzel değil rüyamda. Biliyorum ayrı iklimlerin insanlarıyız diyeceksin bana. Göz ardı edeceksin beni yürek ardı sevgimi ama Bir gün gelip bana aşklarını anlatacağına Dinle sesimi beni anlat başkalarına. Bir rüya görüyorum uyandırmandan korkarak. Sen varsın düşümde Ve güneş senin kadar sıcak Deniz gözün kadar yeşil Dünya senin kadar güzel değil rüyamda. Bakıp bana gülsen de Canım olup sevsen de Hüzün olup gitsen de Yüreğimdeki ezgim ol istiyorum. Yarım aklım hep sende Ellerinle itsen de Gözyaşımı silsen de Yüreğimdeki ezgim ol istiyorum. Ben bu sahilin fikri firarda sarhoş gezen delisiyim Martılar dostum bu diyarda, gökyüzü kan kardeşim Sana vuruldum kilitlendim Beni görmesen de Bakıp bana gülsen de Canım olup sevsen de Hüzün olup gitsen de Yüreğimdeki ezgim ol istiyorum. Yarım aklım hep sende Ellerinle itsen de Gözyaşımı silsen de Yüreğimdeki ezgim ol istiyorum. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|