|
|
#31 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HADİ BABA..!
Baba para ver hadi bana Ayrılığın acısını satın alacağım Hadi baba, tut ellerimden Söz veriyorum sana Düşmekten korkmayacağım… Baba öp beni gözlerimden Oğlunum ben senin Utanma büyümüşlüğümden Söz veriyorum sana Bende utanmayacağım… Baba hadi satın al bana düşlerimi Gelirken bir de ekmek al Bugün Perşembe, aç olanlara ver onu Söz veriyorum baba Açlıktan korkmayacağım… Baba uçurtma yap yine bana Uçuracağım sevincimi yarınlara Hadi baba, söz veriyorum sana İpi koparsa ağlamayacağım
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#32 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 801
![]() |
BAŞKA DİYECEK BİR SÖZÜM YOK |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar suzii'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#33 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 801
![]() |
Alıntı:
Biliyorumki bizi ayırdığı gibi kavuşturacak olanda o yağlı mermi İşte o yüzden saymıyorum şafakları, beklemiyorum tezkeremi |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar suzii'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#34 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1314
![]() |
ben de tşk ederim suzii benim......oglum asker ama adina yazdim .....
bende sabiha serine tşk ediyorum...eline yüreğine sağlık........
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#35 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() betüs58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07
Tecrübe Puanı: 864
![]() |
canimm babam allah babamdan razi olsunn hersey icin babam benimm biratnem iyiki var ellerinden öperim beni herseyimle destekledii sen babasinin kizi dediyhaa o bana yetti de artti yillarca...fatih kisaparmak ta dioyhaa hanii bi dikili agaci olmadi belki ama kendisi onuruyla yasayan koskoca bi cinardii...seni cok seviyorummm babacim...
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar betüs58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#36 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 786
![]() |
yüreğine sağlık ablacığım...........tüm babaların babalar günü kutlu olsun.............
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#37 |
|
Moderator
HADİ BABA..!
Baba para ver hadi bana Ayrılığın acısını satın alacağım Hadi baba, tut ellerimden Söz veriyorum sana Düşmekten korkmayacağım… Baba öp beni gözlerimden Oğlunum ben senin Utanma büyümüşlüğümden Söz veriyorum sana Bende utanmayacağım… Baba hadi satın al bana düşlerimi Gelirken bir de ekmek al Bugün Perşembe, aç olanlara ver onu Söz veriyorum baba Açlıktan korkmayacağım… Baba uçurtma yap yine bana Uçuracağım sevincimi yarınlara Hadi baba, söz veriyorum sana İpi koparsa ağlamayacağım
|
|
|
#38 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
Babam
Bes kardesi büyüttün annesiz Hem anamiz oldun hem babamiz Babam sen bizin icin sonsuz umuttun Daha nice yillara babam. Yüzüne degmesin hüzünden eser Sen babam sanki asirlik cinar Rabbim versin Uzun saglikli ömür ALLAH seni basimizdan eksik etmesin babam Keske her evladin olsa böyle babasi Eli degil ayagi öpülesi Bütün evlatlariyin icten duasi Bir Yüce dag gibi hep basimizda olasin babam Derdin ya Kizlarim raziyim bize Ögüt verirdin biz Annesizlere sevabin bin kat olsun, güzün gülsün Sen bize hakkini saglikta helal et babam. Iki cihanda bulasin cennetle, saadet Üzdüysek seni bilmeden affet Sevginle gerdin bize kol ile kanat Iyiki bizimlesin, iyiki varsin Babam Ta yürektendir benim duam Cok cektin dertle, gam Yikti seni yasadigin aciyla elem Dilerim bundan sonra hep gülesin Babam. Baba bir evin diregi imis Babasiz ev sevgisiz bos bir yürekmis Allahtan sonra en sevdigimiz sensin Bilki biz seni COk seviyoruz Babam.....
|
|
|
#39 |
|
Moderator
ULU ÇINARIM...
Ulu Çınar'ım da yaprağın döktü, Bir anda boynumu büktürdün baba! Hüzünler çoğaldı, bağrımı söktü, Dayandığım dağı çöktürdün baba! Bundan böyle başa ne gelir, düşer? Dertlerim çığ olur boyumu aşar. Yaramı sarmaya bilmem kim koşar? Tabibi hanemden çektirdin baba! Yürürüm ardında koyduğun ize, Edepten hazine bıraktın bize. Bakışın yeterdi gereksiz söze, Önce Hak, sonra sen takdirdin baba
|
|
|
#40 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Babam Eve Dönerken
Babam Eve dönerken Memleketi cebinde olurdu Kayısılar manavdayken Babam Eve ağaçlarla dönerdi Babam Ev bark düşkünü hikayelerini Hep bu yollarda kaybetti Babam Bir gün eve hiç dönmedi
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|