Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.07.2009, 19:11   #21
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 810 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İşsizliği Birlikte Yeneceğiz

Belediye Başkanımız Kötümü demiş İşsizliği Çözecem demiş Türlü yolsuzluklar yapacakta Millete Öylesini sever.
Alt 11.07.2009, 19:13   #22
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

tabi ki öyle diyecek insanlar kendisine iş için gelmiş..
belediyenin işleri aksıyor deyince para yok diyorsunuz
belediye başkanı işsizliği çözeceğiz deyince ortada para sorun olmuyor. neyse çözecek işsizliği parasız işsizlik mi çözülür?
Alt 11.07.2009, 19:24   #23
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 810 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tabi ki öyle diyecek insanlar kendisine iş için gelmiş..
belediyenin işleri aksıyor deyince para yok diyorsunuz
belediye başkanı işsizliği çözeceğiz deyince ortada para sorun olmuyor. neyse çözecek işsizliği parasız işsizlik mi çözülür?
Park Bahçe Yaparak İnsanların Karnı doymuyor İşsizlik var sivasta göç veriyor Diğer İllere bakın Nasıl geliştiler Sivas geriliyor Hala Bazıları Park bahçenin derdinde.
Alt 11.07.2009, 19:56   #24
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kimsenin ayağıan gitmek gibi bir mecburiyetim yok.Ama onların suyumu akıtmak gibi bir mecburiyetleri var..Önceden olsa mail çekiyordum ve bana telefonla bile dönüyorlardı..Ama önceden..
o zman 'öncekilerinin' gelmesini bekle
adam çalışma yaptırıyorsa su kesilecek mutlaka..damacanayla su dağıttıracak değil.eğer mail atacak kadar bilinçli bi insansan (hala) yine at mailini. demekki sen o 'öncekiler'le sivasın sorunlarından daha çok ilgilisin!

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2009, 23:10   #25
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
o zman 'öncekilerinin' gelmesini bekle
adam çalışma yaptırıyorsa su kesilecek mutlaka..damacanayla su dağıttıracak değil.eğer mail atacak kadar bilinçli bi insansan (hala) yine at mailini. demekki sen o 'öncekiler'le sivasın sorunlarından daha çok ilgilisin!
Mail atmadığımı söyledim mi? Tabi ki atıyorum,Kent Meydanından suların kesilmesine,temizlikten park ve bahçelerin bakımına...Ama "iletişim" kelimesine vurgu yapan başkanımızın ekibinin hala hiç bir şekilde dönmemiş olması da tuhaf değil mi sence?
Halktan soğuk diye eleştirdiğiniz Sami Aydın döneminde bana telefonla bile dönüyorlardı..Bunu açıkla madem aklın sıra laf çakmaya çalışıyorsun!
Belediyemiz bir arızayı bilmem kaç aydır tamir edemeyecek kadar beceriksiz mi?
Ya da arıza olduğunu ve ansızın suların kesilebileceğini halka duyurmaktan aciz mi?
Mahallemizin muhtelif yerlerinde belediye haporlorü var.Kaç gündür bisiklet turnuvası duyurusu yaptılar..Mahalledeki herkesin haberi oldu bu turnuvadan..Peki suların kesileceğini neden duyurmuyor?Zor mu?

Ne öncekiler umrumda,ne şuanki ne de sonraki gelecekler.Benim bir ocağa,partiye hiç bir bağım yoktur bile olamaz da..Benim tek derdim Sivas'tır ve Sivas'ın üstünde hiç kimse yoktur.Ben,Türkiye'nin en güzel,sahil kenarı şehirlerini bir kenara itip Sivas'ta görev yapmayı seçmişsem Sami Aydın için,Ak Parti,Doğan Ürgüp ya da BBP için değil sadece ve sadece Sivas sevdamdandır.Hiç bir parti ya da şahıs zerre kadar umrumda değil.Sivas her partinin,her ocağın, her şahsın üstündedir benim nazarımda.

Şöyle bir-iki büyük proje görsek ben susuzluğa da razıyım ya....O da yok!

Ama derdi kendi partisi olanlarla iş yapmak zor..
Zamanında Sami Aydın'ı eleştirdim,CHP'li oldum..
Şimdi Doğan Ürgüp'ü eleştiriyorum Ak Partili oldum..Vay be!Ne memleket ama!
Alt 11.07.2009, 23:21   #26
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Park Bahçe Yaparak İnsanların Karnı doymuyor İşsizlik var sivasta göç veriyor Diğer İllere bakın Nasıl geliştiler Sivas geriliyor Hala Bazıları Park bahçenin derdinde.
ben park bahçeden bahsetmedim... madem para yok belediyenin ödeneği yok işsizliği nasıl çözecek diye soruyorum..
hem İşsizlik Sivas'ın değil Türkiye'nin sorunu.hem de çok yönlü bir sorun..Nezaketen böyle demiştir. ama somut ne yapılabilir doğrusu merak ediyorum..
Alt 12.07.2009, 07:43   #27
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Salim Abi;
Aslında suların akmaması bir örnektir..Birileri yine çıkıp,ödenek yok,yeni geldi,bilmem ne bahaneleri söyleyecekler ama suları akıtmak için dev projelere de gerek yok..İsteyen istediğini anlasın ama suların böyle habersiz iki de bir gitmesi de Doğan Ürgüp'ten sonra olmaya başladı..Mailimi atıyorum...Ama cevap alamıyorum..Önceden de atıyordum şikayetlerimde ama kimi zaman maille,kimi zaman telefonla arayıp beni bilgilendiriyorlardı ona da muhtaç olduk..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Bu linke bir gir abi..
Kayda değer bir haber bulacak mısın?
Orda "projelerimiz" kısmına tıkla bakalım önüne ne çıkacak!
verdiğiniz linkte bayağı bi inceleme yaptım bana göre mantıklı güzel şeyler var tabi bu benim görüşüm sen ne derece katılırsın bilmem ama senin düşüncenede tabiki saygı duyuyorum dilerim en çok sitem ettiğin şu sıcak yaz gününde su kesintileride son bulur susuz bi hayat düşünemiyorum
Alt 12.07.2009, 08:27   #28
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 811 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

İşsizlik yenilsinde kim yenerse yensin hükümetmi, belediyelermi yenecek, resmi rakamlara göre işsizlerin sayısı 5 milyona ulaştı, işsizlikle kim güreş tutuyorsa pehlivanlığa soyunduysa dört gözle tuş edip galip gelmesini bekliyoruz.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2009, 16:12   #29
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
verdiğiniz linkte bayağı bi inceleme yaptım bana göre mantıklı güzel şeyler var tabi bu benim görüşüm sen ne derece katılırsın bilmem ama senin düşüncenede tabiki saygı duyuyorum dilerim en çok sitem ettiğin şu sıcak yaz gününde su kesintileride son bulur susuz bi hayat düşünemiyorum
Zahmet vereceğimi biliyorum ama size mantıklı gelen şeyleri söyler misiniz?
Alt 12.07.2009, 16:19   #30
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Zahmet vereceğimi biliyorum ama size mantıklı gelen şeyleri söyler misiniz?
bana mantıklı gelen şeylerin tümü size mantıksız geliyor onun için madde madde sıralamama gerek varmı bilmiyorum tüm maddeler verdiğiniz linkte var yoksa benmi yanlış baktım

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)