|
|
#131 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HATRINA DÜŞECEĞİM
Kopkoyu bir sis içinde bir akşam Hatırına düşeceğim belki Bir an ıslayacak yağmur yüzünü Birden o tatlı demleri hatırlayacaksın Sonra sıcak yatağında uzun uzun Ağlayacaksın Ağlayacak.! Boğazında bir şeyler düğümlenecek Ah yanımda olsaydı diyeceksin Tüm yıldızlar gülecek haline Ay'da göz kırpacak İliklerine işleyecek bensizlik Kahrolacaksın...! Bir sigara tüttüreceksin ihtimal Ufku seyredeceksin saatlerce Bir rüzgar kopçalayacak yüzünü Sonra hayalim gelecek karşına Bir Şiirimi mırıldanacaksın Hıçkıracaksın..! Gönlünden atamadığın gibi kafandan da Silemeyeceksin beni düşlerine gireceğim her gece İnce bir hüzün bürüyecek yüzünü Ve çırılçıplak gerçekleri o zaman Anlayacaksın..! Sonra bir şeyler yazmak isteyeceksin Kafan gibi kaleminde işlemeyecek Unutmak isteyeceksin her şeyi Ama unutamayacaksın hiç bir şeyi Kıvranacaksın.! N: Fazil Kisakürek
|
|
|
#132 |
|
Navigator
BILEMEZSIN Seni çok sevdiğimi söylesem de bilemezsin.. Hatıramdan hayalini istesen de silemezsin Gülün kokusunu bize ulaştıran, havada bulut gibi uçuşan, gözümüzle göremediğimiz zerrecikler değilmi? O zerrecikleri hissedersin ama hiçbir zaman göremezsin…. Sevda da öyle bir şey hissedersin,içine çekersin,büyüsünü seni sarhoş eder…. Büyülü sevda kokusunun cazibesinden kurtulamazsın. Zaten kurtulmayı istemezsin ki.. İşte ben seni böyle bir sevdayla sevdim. Bu büyüden kurtulmak da istemiyorum. Kalan ömrümü bu sarhoşlukla yaşamak sevdasındayım. Gülü koklamak için koparma derler.Koparmaya kalkarsan; İlkin dikenleri eline batarak,sana direnir. Koparınca damarlarının özsuyu çekilir. Yaprakları solmaya kurumaya baslar. Sonrada kokusun göndermez olur.. Üzülürsün.Onun için BİRTANEM,’koparma gülleri,yerinde kalsın… Dalında bırak,uzaktan seyret,uzaktan sev,uzaklardan kokla.. Benim gibi.. Kokusu seninledir her an. Solmaz,üzülmez,kurumaz.. Sevgililer sevenlerin gülüdür. Ona elini uzatmak,öpmek, sevmek,koklamak, bahar ışınlarını yaşamak için yanıp,tutuşular. Ancak ellerini uzaklardan uzatmaları gerek.. Hissettirmeden,sezdirmeden koklamalı, uzaklardan sevmeli,uzaklardan özlem duymalılar; Sen de benim nadidem,eşsiz, biricik gülümsün, birtanem… Seni böyle uzaklardan seveceğim. Erişemeyeceğim uzaklardan uzanıp,öpmeye çalışacağım, düşsem bile… Şarkımızı mırıldanacağım uzaklardan.. Ben böyle yanmayı,yanarak uslanmayı seviyorum. Böylece de yanacağım yıllarca..Ne kadar dayanabilirsem…. Umut vermeye kalkma;Bir gün kavusuruz beklide..deme. Vuslat bize yasak… Biliyorum belki yarım kalacak,bu türküde.. Hayallerimde yaşayacaksın,bir tek gün gerçek olamadan.. Umut verme birtanem;sen söyleme bir şey sen söyleme…. UNUTMAKİ;NE OLURSA OLSUN SEN BENİM HERSEYİMSİN…. Alinti.
|
|
|
#133 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Seni bir gün seveceğim Haberin bile olamayacak... Yalnızlığımı resminle paylasacağım Anlamayacaksın... Gözlerine şiirler dökeceğim Okumayacaksın... Her şey istediğin gibi dostça kalacak Bir gün yollar ayrılırsa Vedasız çıkacağım hayatından Gittiğimi farketmeyeceksin Dedim ya haberin bile olmayacak Acılarının ortağı mutluluğunun Parçası olacağım etkilenmeyeceksin Belki sende seveceksin O zaman ben olmayacağım yanında Üzüleceksin... Anılarda ara beni yalancı saatlerde Sonbaharda bul beni Seviştiğimiz gecelerde! İstemiyorum... hayır! Sevme beni yakışmaz Yabancıyız dedik ya bir kere.. Ne aşkımsın sen ne de arkadasım Sen bir yalan sen bir masal Sen benim en saklı hikayemsin Anlatamadığım... Başlangıcını bılmediğim geleceğini kestıremediğim sen en huzunlu kafıyelerımde yasıyorsun sen benım en rısklı şiirimsin sonunu getıremediğim... dalınca resimlerine bır tuhaflık sarıyor anlayamıyorum... bazen cosuyorum bazen de hissizim sana dair ne zaman cevap bulur bu soru bılmıyorum bildiğim senı bır gun seveceğim farkedemeyceksin... aylar mevsimler yıllar gececek belki unutulacak yuzum aldırmayacağım... ama hep içimde kalacak o en tatlı hüzün... adı hiç olmayacak sensız gecelerin ben bu dizeleri yasarken sen uyuyor olacaksın sızlamayacak için... geceler üşütecek belki de beni yalnızlık üstüme devrilecek saatler yokluğunu vuracak çayımı yudumlarken açacağım penceremi gözlerin çağıracak uzaklardan gelmeyeceğim..... elbet bu kente kış gelecek aylardan EKİM üşüyeceğim sen gittiğinde bu sokaklara YAGMURLAR yağacak seni bir gün seveceğim haberin bile olmayacak.... bilmem nereye kadar gıder bu bilinmezlik bu avuntu surer mi yıllarca? yarına bir sey kalmaz belki... belki de hiç beklenmedik anda doğar o güneş sakıncalı bir hayalsin sen gerçekleşmesini istemediğim ve sokmuyorum senı gecelerıme en guzel ruyamsın sen yasarken gormediğim... ellerımı saclarında gezdirdiğimde hıssetmeyecek adına beste yaptığımda dınlemeyeceksin.... ve bu şiiri ben dahil kımse okumayacak seni bir gun seveceğim haberin bile olmayacak..... Ve gün gelecek senı sevdiğimi yaralı akşamlara döktüğüm mısralara en aydınlık sabahlara söyleyeceğim ama sana asla... ama sana ASLA............ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#134 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
harika şiirler ellerinize sağlık paylaşımda çok güzel teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Navigator
|
|
|
#136 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
bravo güzelim harikasın eline yüreğine sağlık teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Navigator
|
|
|
#138 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
|
#139 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zombi Şuan
Son Aktivite: 20.11.2010 07:48
Tecrübe Puanı: 796
Ölü bir yılan gibi yatıyordu aramızda
Yorgun, kirli ve umutsuz geçmişim Oysa bilmediğin birşey vardı sevgilim Ben sende bütün aşklarımı temize çektim .............................. .. inan bana usta sevgı uzerıne soylenebıleecek en derın kelımeler dıye dusunuyorum.. saol emeğine sağlık. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zombi Şuan
Son Aktivite: 20.11.2010 07:48
Tecrübe Puanı: 796
ha!
bu arada sabrına da hayran kaldım. o kadar uzun şiiri yazıya dokmek sabır işi.. tekrar teşekkürler. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|