Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.02.2010, 21:34   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 948 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz

22 Temmuz seçimleriyle şehrimizi ve bizleri temsil etmek üzere TBMM'ye gönderdiğimiz Milletvekillerimiz hakkında düşünceleriniz ve beklentileriniz nelerdir ?

Sizlerde düşüncelerinizi, yorumlarınızı tüm Sivaslılarla paylaşınız.

Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) :

Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) :

Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) :

Osman KILIÇ (AKPARTİ) :

Selami UZUN (AKPARTİ) :
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.02.2010, 21:54   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4553 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz

Bunlar bizim vekilimiz değiller bunlar olsa,olsa sayın başbakanın emir erleri olurlar gözlerinin önünden dikimevi devlet malzeme ofisi vs giderken neden müdehale edemediler çünkü liderlerinden gelen emire karşı cıkamazlar
Alt 08.02.2010, 22:00   #3
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 816 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Dünyanın ve Türkiye'nin gidişatını kestiremeyen, Sivas'a 20-25 bin kişilik stadı reva gören, en az 30 bin olması gereken kapasiteyi artıramadıkları gibi üç beş binden ne çıkar canım diyen; Sivas'a yapılacak onlarca kamu yatırımının yıllar geçmesine rağmen bir türlü yapılmasını sağlayamayan; Sivas için hayali, projesi, vizyonu olmayan; Sivas için BÜYÜK düşünemeyen vekil istemiyoruz.

Sayın Malik Ejder Özdemir'i bu eleştirilerimin dışında tutuyorum, icraatte bulunamasa bile elinden geldiğince Sivasımızın menfaatlerini savunmaya çalışıyor!
Alt 08.02.2010, 22:03   #4
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 783 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) :
Hiç bir şey beklemiyorum bu vekilimizden Güreşciden Vekil olursa ancak bu kadar olur sivas için

Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) :
Bazı açıklamaları güzeldi en azından Akplilerden daha çok sahip çıkıyor ama muhalefet olduğu için bir şeye yaramaz

Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) :
Hiç bir şey beklemiyorum

Osman KILIÇ (AKPARTİ) :
Hiç bir şey beklemiyorum

Selami UZUN (AKPARTİ) :
Hiç bir şey beklemiyorum

Bölge hastesinde Gözümden iyice düştüler ve diğer yatırımlarda
Alt 08.02.2010, 22:05   #5
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) : Sporculuk geçmişi olan vekilimiz kendisi. Sivasın farklı sporlarda adını duyurabilmesi için girişimlerde bulunmasını bekliyorum. Söz verilip halen bir çivi bile çakılamayan stadyum konusunda tavrını koymasını birtakım gelişmelerin sağlanmasını bekliyorum.

Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) : Muhalefet partisi vekilinden iyi bir muhalefet yapması beklenir. Chp'nin en iyi yaptıgı şey muhalefet oldugu için bu vekilimizi başarılı buluyorum.

Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) : Ekonomi alanında söz sahibi bir vekilimiz. Sivasa ekonomik alanda faydalarını bekliyorum. A.Şener'in yarısı kadar faydası olursa yeterli. Sivasta işyerlerinin kapatılmasını değil yenilerinin açılmasını bekliyorum.

Osman KILIÇ (AKPARTİ) : Yıllarca öğretmenlik ve yöneticilik yapmış bir eğitimci vekilimiz. Eğitim alanında Cumhuriyet Üniversitesinin daha saygın bir üni. olması için çalışmasını bekliyorum.

Selami UZUN (AKPARTİ) : Recep Tayyip Erdoğan zamanında İstanbul belediyesinde çalışmış olan bir vekilimiz. Yerel yönetimler konusunda çalışmasını Sivas Belediyesine ve ilçe belediyelerine adaletli bir şekilde ödeneklerin verilmesini sağlamasını bekliyorum. Belediye kendi partisinden değil diye ihmal etmemesini bekliyorum.
Alt 08.02.2010, 22:09   #6
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) : Sporculuk geçmişi olan vekilimiz kendisi. Sivasın farklı sporlarda adını duyurabilmesi için girişimlerde bulunmasını bekliyorum. Söz verilip halen bir çivi bile çakılamayan stadyum konusunda tavrını koymasını birtakım gelişmelerin sağlanmasını bekliyorum.

Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) : Muhalefet partisi vekilinden iyi bir muhalefet yapması beklenir. Chp'nin en iyi yaptıgı şey muhalefet oldugu için bu vekilimizi başarılı buluyorum.

Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) : Ekonomi alanında söz sahibi bir vekilimiz. Sivasa ekonomik alanda faydalarını bekliyorum. A.Şener'in yarısı kadar faydası olursa yeterli. Sivasta işyerlerinin kapatılmasını değil yenilerinin açılmasını bekliyorum.

Osman KILIÇ (AKPARTİ) : Yıllardır okul öğretmenlik ve yöneticilik yapmış bir eğitimci vekilimiz. Eğitim alanında Cumhuriyet Üniversitesinin daha saygın bir üni. olması için çalışmasını bekliyorum.

Selami UZUN (AKPARTİ) : Recep Tayyip Erdoğan zamanında İstanbul belediyesinde çalışmış olan bir vekilimiz. Yerel yönetimler konusunda çalışmasını Sivas Belediyesine ve ilçe belediyelerine adaletli bir şekilde ödeneklerin verilmesini sağlamasını bekliyorum. Belediye kendi partisinden değil diye ihmal etmemesini bekliyorum.
Hastaneyi Tokata Kaptıran Bu vekillerin gözümde Beş paralık değeri yok 4 de bir adam etmezler Malik Ejder ÖZDEMİR Hariç
Alt 08.02.2010, 22:12   #7
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1215 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) : Gölge etmesin başka ihsan istemem...

Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) :Gölge etmesin başka ihsan istemem...

Osman KILIÇ (AKPARTİ) :Gölge etmesin başka ihsan istemem...

Selami UZUN (AKPARTİ) :Gölge etmesin başka ihsan istemem...

Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) : Durmak yok yola devam...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.02.2010, 22:17   #8
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 816 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bölge müdürlükleri bir bir kapatılıp, Sivas sıradan basit bir şehir hatta, kasabaya dönüştürülmeye çalışılırken, susan, hiç bir icraatte bulunamayan, hedefi, hayali, çapı olmayan böyle 4 tane değil 400 tane vekil olsa neye yarar ki? Ha 4 tane sıfırı yan yana koymuşsun, ha 400 tane sıfırı yan yana koymuşsun. Sıfır oğlu sıfır elde var sıfır!
Alt 08.02.2010, 22:25   #9
H_Turan
Usta Yiğido

Onları Yaptığı tek şey var mecliste El kaldırmak ve para almak Akpli Sivas Vekillerinini hiç bir derdi yok Sivas geriliyormu yatırım geliyormu Sivasla ilgili sorunlarda umursamazlıktalar
Alt 08.02.2010, 22:39   #10
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 834 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

nerede adliye sarayı nerede satdyum nerede bölge hastanesi ağız ve diş hastalıkları hastanesi nerede sinir hastalıkları hastanesi nerede fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi....şimdilik bu kadar hatırlıyorum.gelen yok(sadece havaalıanı terminal binası var.).gidenler koskoca dikimevi gitti dmo bölge müdürlüğü gitti kzılay yeni gitti ileride tapu kadastro bölge müdürlüğü de gidecek ve daha getride bir çok kurumda var.vekilelrin yaptıkları ortada bunlardan ne bekelyelimki.beklesekte yalan bekleyelim demi???????
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)