|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kültür Bakanı Günay'ın danışmanı ve şöförü Sivaslı Sivaslı vekiller Sivas’a sahip çıkmak bir yana sanki Sivas’ın sorunları kendilerini ilgilendirmiyormuşcasına hareket ederken Sivaslı olmayan siyasilerin Sivas’a sempati duyuyor olması dikkat çekiyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Sivas’ın bakanı benim” derken , Akıl ve ruh Sağlığı Hastanesi’nin Tokat’a kaprıtılmasının ardından Sivas’ı teselli eden bir açıklama yaparak fizik tedavi hastanesinin de Sivas’a yapılacağı müjdesini veren Tokat Milletvekili’nin bu dostluk mesajı büyük takdir toplamıştı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın ise bir açıklamasında koruması ile danışmanı İbrahim Sarıtaş’ın Sivaslı olduğunu belirtmesi ve bu durumun kendisini de yarı Sivaslı yaptığını söylemesi dikkat çekti. Son yıllarda Sivas sahipsiz yorumlarının yapılması ve siyasilerin Sivas’a olan yaklaşımları vatandaşın kafasını da karıştırdı. Vatandaşlar madem Sivas’ı bu kadar seven siyasiler var o halde ilimize de katkıda bulunsular ifadesini kullandı. Sivaspostası [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sivas valiliği sitesindeki haber [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sivaspostası haberi 1 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siyaset bu işte seviyorum derler icraat yok, önemli olan sevmek değil icraat bu yoksa sevmek neye yararki. Ayrıca Kültür Bakanı Günay'ın danışmanı ve şöförü Sivaslı olması güzel bir olay.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1386
![]() |
hepsini toplasan bir adam etmiyor yani...Akp bu seçimde yine sivastan en az 4 milletvekili çıkarır çıkarmasına da inşallah bu liste ile seçime girmez..Sivas2ın kaybedecek bir 4 yılı daha kalmadı..
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
obür seçime akp 3. parti sayın hemşerilerim hepsini ağır cezadan , yüce divandan toparlarsınız, şimdiden bilesiniz yatırım yaparken akıllı olun her devrin adamına oynayan gayserili olun ağam babam
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1386
![]() |
Chp ya da Mhp nin brinci parti olarak seçimden çıkacağını zannetmiyorum.. Bir yılda bu gidişatla bir mucize gerçekleştireceklerini de sanmıyorum..
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Bir bakanın hizmet etmesi için o şehirden mi olması gerekiyor. O zaman 81 tane bakan olsun. Ertuğrul Günay Sivasa gölge etmesin başka ihsan istemem.En baştan kızıyordum bu adamı ne diye bakan yaptılar sanki sol secmenden oy alacaklar.
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyide önemli değilki yeterki adam olsun
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 861
![]() |
başlaytmayın yarıma çeyreğe isterse 5 tane olsun önemli olan yatırım yaptırım yaptırması.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 842
![]() |
Haberi yapanlar büyük bir yanlışa imza atmışlar. Daha geçen yıl koskoca başbakan ''Sivas'ın bakanı benim'' dememiş miydi? Nasıl olurda bu haberi yapan arkadaş başbakanımızı yalancı çıkarır? Nasıl? İnanamıyorum! Yarım da başbakanımız var! Bunu nasıl es geçersin, adı üstünde BAŞbakan! Yazık vallahi yazık!
Ama bir de söz var ''Yarım hoca imandan, yarım doktor candan, yarım bakan eldeki yatırımdan eder!''
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|