Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
lütfen moddan rica ediyorum , anlamsız yere sürüklenen bu ve benzeri başlıkları kapatalım sorumluluk bende kalmasın, kimsenin inancını sorgulayacak , tartacak, değerlendirecek haddi kendimde görmüyorum görmem, arkadaşlarımın inancını yaşayışını rencide etmek zedelemek gibi bir niyetim asla yok olamaz, dinin değerlerine karşı kusur etmek benim işim değil olamaz, herkes bildiğini inandığı gibi yaşamak yaymak zorunda hisseder bu normaldir, ama benim açtığım bu konunun her yaştan her eğitimden her sosyal düzeyden insanın orasından burasından tartışmak hem bana hem diğer görüş fikir , inanç sahibi arkadaşlarıma haksızlık olur,
bu sebeple rica ediyorum kilitleyin
|
abircan;231906]lütfen moddan rica ediyorum , anlamsız yere sürüklenen bu ve benzeri başlıkları kapatalım sorumluluk bende kalmasın, kimsenin inancını sorgulayacak , tartacak, değerlendirecek haddi kendimde görmüyorum görmem, arkadaşlarımın inancını yaşayışını rencide etmek zedelemek gibi bir niyetim asla yok olamaz, dinin değerlerine karşı kusur etmek benim işim değil olamaz, herkes bildiğini inandığı gibi yaşamak yaymak zorunda hisseder bu normaldir, ama benim açtığım bu konunun her yaştan her eğitimden her sosyal düzeyden insanın orasından burasından tartışmak hem bana hem diğer görüş fikir , inanç sahibi arkadaşlarıma haksızlık olur,
bu sebeple rica ediyorum kilitleyin