|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
Tecrübe Puanı: 1360
![]() |
![]() Bu iddia doğruysa ne yapacağız?
Soru şu: - İsrail’in Filistin’e ördüğü duvarın çimentosunu kim veriyor? İddia şu: - Filistin Meclis Başkanı Ahmed Kurey… [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Evet inanılır gibi değil.. Üstelik büyük ihtimalle doğru. Düşünün ki, İsrail, Gazze’yi kuşatmış. Açlık ve sefalet var. İlaç bile giremiyor. İsrail işte bu çağdışı kuşatma için duvar örüyor… Ve o duvarın çimentosunu Filistin Meclis Başkanı sağlıyor… Kahire sokaklarında duydum bunu… Aslında daha önceden biliniyor olabilir. Ama ben böyle bir skandalın duyulup da neden Türkiye’de bizi çarpmadığını merak ediyorum. Örneğin İstanbul’da her gece İsrail konsolosluğu’nun önünde gösteri yapan kardeşim, bunu duysa o anda ne yapacaktı? Gidip Filistin temsilciliğinin önünde “ikiyüzlü” diye Filistin Meclisi’ni protesto mu edecekti? Eder miyiz? Etmeliyiz… Her türlü ihaneti, ikiyüzlülüğü, sahici olmamayı protesto etmeliyiz… FATİH ÇEKİRGE/HÜRRİYET |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Filistin Direnisi | seva | Muhtelif konular | 0 | 13.04.2009 19:46 |
MUHSİN YAZICIOĞLU, FİLİSTİN BAĞIŞLARINI KIZILAY’A TESLİM ETTİ | sivasli_canan | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 1 | 05.02.2009 15:10 |
İRAN : İSRAİL GAZZE'YE TEKRAR SALDIRACAK | yiğidoturan | Serbest Kürsü | 6 | 24.01.2009 11:54 |
İsrail ile Filistin arasındaki bilinmeyen gerçekler! | çılgın_türk | Serbest Kürsü | 1 | 13.01.2009 21:35 |
Filistin mitingi (fotoğraflı) | ABDULLAH DUMAN | Haberler | 20 | 12.01.2009 17:50 |