|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() TeqTaBaNCa Şuan
![]() Son Aktivite: 21.02.2010 17:47
Tecrübe Puanı: 631
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
30.09.2009 14:37 HABERTURK.COM ÖZEL Ataması yapılmadığı için açıkta kalan yüzlerce öğretmenden biri internet üzerindeki açık arttırma sitelerinde bir tanesinde diplomasını satışa çıkarttı. İşsiz öğretmen adayı, satış ilanında yaptığı açıklamada öğrenim kredisi borcunu işsiz olduğundan dolayı ödeyemediğini bu yüzden de son çare olarak diplomasını satışa çıkarttığını yazdı. Sanal mağazada yer alan satış ilanının tam metni şöyle: SATILIK SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ DİPLOMASI Evet yanlıs duymadınız 2 sene önce aldığım ve hiç kullanmadıgım diplomamı atanmam yapıladıgı ayrıca üniversite kredı borçlarından dolayı satıyorum. Ne diyeyim devlet utansın........Ürün özellikleri aşagıda belirtilmiştir tür: Sosyal Bılgıler Ögretmenlıgı marka / model: cumhuriyet üniversitesi 2008 diplomaya ıslı 2 lık not sıstemı notum iyi sıfır gıbı ilk elden fiyatı 1 tlden not: cıddı olmayanlar lutfen teklıf vermesın, diplomada cizik dahı yoktur kullanmaya fırsatım olmadı Ayrıca isteyenlere fakulte arkadaslarımdan fen bilgisi, matematik, türkçe öğretmenliği diplomasıda bulabiliriz HER TÜRLÜ SORULARINIZ İÇİN : 0536 xxxxxxx
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Misafir Sevmeyenlere Satılık Evler.... | RaZZcE | İlginç resimler | 10 | 06.08.2008 00:08 |