|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği aracılığıyla 47 öğrenciye burs verildiği bildirildi. Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Celal Deniz, yaptığı yazılı açıklamada, dernek olarak 2009-2010 eğitim öğretim yılında başlatılan burs çalışmaları neticesinde derneğe 105 Suşehrili öğrencinin burs talebinde bulunduğunu söyledi. Dernek tarafından yapılan burs çalışmaları doğrultusunda 47 öğrencinin burs paralarının hesaplarına yatırıldığını kaydeden Deniz, 45 öğrenci için de burs sözü alınmasına rağmen, elde olmayan sebeplerden dolayı bu burs paralarının yatırılamadığını ve yatırtılmaya çalışıldığını bildirdi. Geride kalan 13 öğrenci için burs bulma çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Deniz, burs alan öğrencilerin gerektiğinde hangi öğrencinin kimden burs aldığını, hangi öğrenciye burs sözü verip kimin veremediğini, öğrencinin kendisine veya velisinin talebi gelmesi halinde bilgi verileceğini dile getirdi. Sivas'ın Sesi. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|