|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() fratt Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2011 07:17
Tecrübe Puanı: 694
![]() |
![]() Aslında Rap dinlemiyorum ama bi kardeşimin ısrarıyla onun için yazdım.
Birazc›k para ç›kar u€runa Oluyor p.çler bir numara Kimin paras› daha çok Arabas› yeniyse flu zaman Seviyorum seni aman aman, Araba para içki afl›r› h›z Etraf›nda doludur kar› ve k›z Aç susuz muhtaç sana v›z Üç befl bira yalan kahkaha Gecelik aflk adamlar›s›n›z, CANINIZ CEHENNEME Yozlaflm›fl hayat›n›zla BENDEN UZAK ALLAH’A YAKIN OLUN... Magazin mal› dall› budakl› Kucaktan kuca€a dolaflan Her gördü€ü zengin adam› Aflk›m sevgilim diye tan›tan Eti üç kuruflluk motorlar, Ak›llar› bacak aras›nda Baba paras›yla nefes alan Oturup kendini bi b.k sanan Etraf›ndakileri yalakalar›yla Tabiri caiz zengin züppeleri CANINIZ CEHENNEME fieytani hayat›n›zla BENDEN UZAK ALLAH’A YAKIN OLUN... Gece kulübü bar her gece Eti etinde bu mu e€lence Hesab› sorulur hece hece Belki yar›n belki daha yak›n Bugün olmaz vakti gelince, ‹nsanl›€›ndan ç›km›fl yarat›k Ölmeden beden uyan art›k Kokain esrar eroin üç nokta Hay›r yok anla art›k bu b.kta Görevimizdi sana anlatt›k CANINIZ CEHENNEME ‹€renç hayat›n›zla BENDEN UZAK ALLAH’A YAKIN OLUN... Renkli boyal› süslü bebekler Uçkuruna düflmüfl veletler Para ve seks tek hedefler Ölüm gelince bafl ucuna ‹stersen uydur türlü sebepler, Pisli€i gören gözler kör olmufl Bilip duyan susmufl lâl olmufl Dokuz köy gözler yafl olmufl Ben söylemekten b›kmad›m Do€ru söyleyende tafl olmufl CANINIZ CEHENNEME Bitmifl hayat›n›zla BENDEN UZAK ALLAH’A YAKIN OLUN... Bel bald›r heryer bacak ‹blis açm›fl bekliyor kucak Sanma sana dost olacak Sundu€u badeler yalan Cehennem atefli yakacak, Olmufluz hepimiz sahtekâr Ayr›ms›z hepimiz günahkâr Orta oyunu gibi piflekâr Gölgelerde kalmay›n ama Sahip ç›k›n olur belki kâr CANINIZ CEHENNEME Ateflli hayat›n›zla BENDEN UZAK ALLAH’A YAKIN OLUN...
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|