|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivaslılar Derneği Sarıyer Şubesi dün Ferahevler'de hizmete açıldı. Törene yoğun ilgi gösterildi ve yüzlerce Sivaslı katıldı. İygi yoğunluğundan dolayı dernek içinde kimi zaman izdiham yaşandı. Açılışa katılım en üst düzeyde oldu. Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, CHP Milletvekili İlhan Kesici, Gençlik Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt, Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Sarıyer Kaymakamı Mehmet Ersoy, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Tokat Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Artunay, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük, İstinye Başhekimi Cengiz Tamer, AK Parti Meclis üyeleri Hasan Dündar, Suat Kılıç, Ahmet Türk, CHP Meclis Üyeleri Erdal Sarıgöl, Sarıyerli Muhtarlar ve yüzlerce Sivaslı katıldı. Açılışta protokolde bulunan pek çok kişiye söz hakkı tanındı. Sivaslılar Sarıyer Derneği Başkanı Bekir Karakuş konuşmasında “Sarıyer’de 45 bin Sivaslı var, bunlardan 30 bini seçmen. Kimse bizi hafife almasın” dedi. Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt’un konuşması sırasında ise salonda heyecan zirveye çıktı. Yeşilyurt, “Dünyada 7 milyon Sivaslı var. Bunlardan 2 milyonu İstanbul’da. Seçimlerde bizi yok sayanları biz de yok sayacağız” dedi. Yeşilyurt salondakilere dönerek “Siz de yok saymaya var mısınız” diye sordu. Salondaki yüzlerce Sivaslı da hep bir ağızdan “Varız” diye cevap verdi. Tam bir Sivas milliyetçiliğinin yaşandığı açılış töreninde, protokolün bulunduğu salona giremeyenler konuşmaları diğer salondaki sinevizyondan takip etti. Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma derneğinin açılışında Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Sivaslıları yalnız bırakmadı. Başkan Yusuf Tülün, Sarıyer’de ikamet eden tüm vatandaşların kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, Hizmetleriyle tüm Sarıyer’i kucakladığını söyledi Kaynak: Sarıyersentez |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|