Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.02.2008, 09:41   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart YETKİSİ OLMAYAN YANDI

Bölge Trafik Müdürü M.Fatih Sarıyıldız, Karayolları Taşımacılık Kanununa göre yetki belgesi olmayanları ağır cezaların beklediğini söyledi.
Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda Trafik personelinin bilgilendirilmesi amacıyla Ulaştırma Bölge müdürlüğü ile ortaklaşa "Karayolları Taşımacılık Kanunu" konulu konferans verildi.
Konferansa Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Metin Alper, Bölge Trafik Müdürü M.Fatih Sarıyıldız, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile trafik polisleri katıldı.
Konferansın açılış konuşmasını yapan Bölge Trafik Müdürü M.Fatih Sarıyıldız, 2003 yılında çıkarılan Karayolları Taşımacılık Kanunu hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Kanunun yeni yaptırımlar getirdiğinin altını çizen Sarıyıldız, yetki belgesi olmayanları ağır cezaların beklediğini söyledi.
Vatandaşların cezalara karşı yetki belgelerini alarak tedbir alabileceklerini belirten Sarıyıldız, "Bu kanun neticesinde cezaların artacağını söylüyorum. Kanun neticesinde oluşan cezanın Karayolları Trafik Kanunu'nda ki cezalara göre çok daha fazla ve ciddi olduğunu bildiğim için vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Duyarlı olmanın yolu da yetki belgelerinden geçiyor. Yetki belgesi olmayan ve taşımacılık yapan vatandaşlarımız daha dikkatli olması gerekiyor ki personelimizle ve ağır cezalarla karşı karşıya gelmesinler. En ufak ceza 5 bin 700 YTL'den başladığını vurgulamak istiyorum. Bu konu önemli bir konu olduğu için buradayız. Eksikliklerimiz varsa bunları tamamlayacağız" dedi.
Sarıyıldız'ın konuşmasının ardından Ulaştırma Bölge Müdür Yardımcısı Ziya Durak, katılımcılara kanun ile birlikte uygulanacak cezalar konusunda bilgiler verdi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)