|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
bu saldırı ne ilk nede son gibi orada yaşayan vatandaşlarımıza sabır diliyorum, başta ailemden insanlarada yakınlarımada, zor bir süreç başlıyor artık, dünyada ırk ve din savaşları çağına adım adım geri dönüyor insanlık, medeniyetler ve dinlar savaşı kaçınılmaz, çünkü güçlü bir batı emperyalizmi var kaynaklar sınırlı 7 milyar nüfus var, daha şimdiden bugün itibariyle abd yıldız savaşlarını başlattı biz ise içerde türban savaşı ile oyalanıyoruz, hristiyan batı emperyalizmi mazlum müslüman ve afrikayı ortadan kaldırmayı düşünüyor, afrikayı insanlık çoktan gözden çıkardı zaten, aids, açlık vs hastalıklar iç savaşlar, kabile ve din savaşları 50 yılda kara afrikanın sonunu getirecek , ortadoğuda ise dinler ırklar mezhepler savaşı bataklığında sürüklenecek batı ise askeri gücüyle petrolün güvenliğini sağlayacak malesef , biz ise bu gidişle ortaçağa koşar adım abd uşağı hükümetle tamgaz ilerleyeceğiz, almanyadaki türk kardeşim başının çaresine kendi bakacak malesef ona buradan sahip çıkacak haysiyette kimse kalmadı. olay olmuş başbakan köln arenada 17bin kişiye sanki pop star gibi sahne alıp konuşuyor gülüyor sırıtıyor daha dün 9 vatandaşı kaybetmiş hunhar bir kundaklamada , onurlu almanlar soruyor bu adam hangi ülkenin başbakanı diye
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|