Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.04.2008, 02:01   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 952 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart GURBETÇİLER SİVASTA !

Almanya da yaşayan Sivaslıların önemli temsilceleri geçen hafta Sivas’ı heyet halinde ziyaret ett. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, İşadamları ve Siyasetçilerden oluşan heyet çeşitli temaslarda bulundu.
Heyette İşadamı Mehmet Çapraz, Asib Başkanı Rüştü Elmas, Asbir Başkanı Yücel Şeker, Alman Sosyal Demokrat Partisi Yöneticisi Volkan Baran, Turgut Atmaca,Murat Bey,Ahmet Bey,Fatih Bayrak gibi önemli isimler yer aldı.

Tanıtım İlk Hedef !
Sivas’ın tanıtımına ve kalkınmasına katkı sağlayabilmek için Avrupa da yaşayan Sivaslılar ile şehrin dialoğunu koparmaması ve yurt dışında ki STK’ların her fırsatta Sivas’ın tanıtımı için çalışması gerektiğini belirlerten heyet, Avrupa da çok iyi bir potansiyelemiz var ancak bu potansiyeli bir türlü Sivas’ın yararına tam kapasite ile kullanamıyoruz. Avrupa da yaşayan hemşerilerimiz ve onların kanaat önderlerinin son yıllarda ki çalışmaları bu eksikliği giderme yönündedir. Gerek Asib,Asbir gibi kuruluşlarımız gerekse işadamlarımız ve siyasetçilerimizin birlikte hareket etmesi çok önemli...

Heyet adına açıklama yapan Rüştü Elmas ;

‘’ Almanya da yaşayan Sivaslılar olarak şehrimize ne tür katkıda bulunabiliriz, tanıtımına nasıl yardım edebiliriz düşüncesi ile hep birlikte Sivas’a gitmeye karar verdik. Burada önemli temaslarda bulunduk, şehrin ileri gelenleri ile fikir alış verişinde bulunduk. Sivas’ın bu dönemki yöneticileri şehrin yurt dışındaki tanıtımına büyük önem veriyorlar. Bu konuda bizlerde elimizden gelen yardımda bulunacağız. ‘’ dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)