|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Almanya da yaşayan Sivaslıların önemli temsilceleri geçen hafta Sivas’ı heyet halinde ziyaret ett. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, İşadamları ve Siyasetçilerden oluşan heyet çeşitli temaslarda bulundu. Heyette İşadamı Mehmet Çapraz, Asib Başkanı Rüştü Elmas, Asbir Başkanı Yücel Şeker, Alman Sosyal Demokrat Partisi Yöneticisi Volkan Baran, Turgut Atmaca,Murat Bey,Ahmet Bey,Fatih Bayrak gibi önemli isimler yer aldı. ![]() Tanıtım İlk Hedef ! Sivas’ın tanıtımına ve kalkınmasına katkı sağlayabilmek için Avrupa da yaşayan Sivaslılar ile şehrin dialoğunu koparmaması ve yurt dışında ki STK’ların her fırsatta Sivas’ın tanıtımı için çalışması gerektiğini belirlerten heyet, Avrupa da çok iyi bir potansiyelemiz var ancak bu potansiyeli bir türlü Sivas’ın yararına tam kapasite ile kullanamıyoruz. Avrupa da yaşayan hemşerilerimiz ve onların kanaat önderlerinin son yıllarda ki çalışmaları bu eksikliği giderme yönündedir. Gerek Asib,Asbir gibi kuruluşlarımız gerekse işadamlarımız ve siyasetçilerimizin birlikte hareket etmesi çok önemli... ![]() Heyet adına açıklama yapan Rüştü Elmas ; ‘’ Almanya da yaşayan Sivaslılar olarak şehrimize ne tür katkıda bulunabiliriz, tanıtımına nasıl yardım edebiliriz düşüncesi ile hep birlikte Sivas’a gitmeye karar verdik. Burada önemli temaslarda bulunduk, şehrin ileri gelenleri ile fikir alış verişinde bulunduk. Sivas’ın bu dönemki yöneticileri şehrin yurt dışındaki tanıtımına büyük önem veriyorlar. Bu konuda bizlerde elimizden gelen yardımda bulunacağız. ‘’ dedi. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|