Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.06.2008, 02:15   #1
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16

Tecrübe Puanı: 862 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart İMZA GÜNÜME DAVET

İMZA GÜNÜME DAVET

Saygıdeğer üyelerimiz

İçerisinde beş adet Türk Sanat Müziği, dört adet Türk Halk Müziği, bir adet Rap tarzında eserlerimin bestelendiği EFSANE adlı şiir kitabım için 27 – 29 Haziran 2008 tarihleri arasında Sivas’ın tarihi mekânlarından dünyaya açılan ilim kapısı BURUCİYE Medresesinde şiir kitabımın tanıtımı ve İmza günüm olacaktır. Sizleri yanımda görmekten mutlu olacağım, onur duyacağım. Davetlimsiniz, beklerim…

Açılış tarihi: 27 Haziran 2008
Yer : BURUCİYE MEDRESESİ Merkez/SİVAS
Saat : 11.00

27 ve 29 Haziran 2008 tarihleri arasında tam gün oradayım.

SABİHA SERİN
Araştırmacı Yazar Şair
SİVAS

EFSANE adlı şiirimin adını verdiğim EFSANE adlı şiir kitabım 2007 Ağustos ayında Ankara Gündüz Yayınevinden çıkmıştır.
EFSANE adlı şiirim bir şarkı sözü yarışmasın da 6000 şiir arasından finale kalmıştır ve bestelenmiştir, ayrıca bu şiirim İngilizceye çevrilmiştir.EFSANE adlı eserimi sizlerle paylaşayım..

EFSANE

Senden ayrı her günüm, eder beni divane
Olmayınca yanımda, güller açsa bana ne
Bir kurumuş yaprağım hazan bana bahane
Bırak gönülde kalsın, bu aşkımız efsane

Bu dünyayı verirdim, gözlerinin rengine
Dalıp dalıp giderdim, uzaklara,engine...
Nasıl dayandı yürek, o bitmeyen sevgine
Bırak gönülde kalsın, bu aşkımız efsane

SABİHA SERİN

Türk Sanat Müziği
Dalında bestelenmiştir

Güfte : Sabiha Serin
Beste : Ferhat Sarmusak
Makam : Muhayyer Kürdi
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)