|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 44
Mesajlar: 2.501
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() pandispanya malzemeleri: 4 yumurta 4 kahve fincanı şeker 4 kahve fincanı un 1/2 paket (1 tatlı kaşığı) kabartma tozu krema malzemeleri: 3 yemek kaşığı un 4-5 yemek kaşığı toz şeker 1 yumurta 125gr tereyağı 750ml süt üzerine: 1 paket krem şanti 1 bardak soğuk süt çikolata rendesi Hazırlanması: 1.pandispanya malzemelerini sırayla çırpın. karışımı yağlı kağıt serili büyük bir fırın tepsisine yayın. önceden ısınmış 175C fırında pişirin. 2.pişince yağlı kağıt yardımıyla sarın. üzerine nemli bir bez örterek ılınmasını sağlayın. (eğer pastayı ertesi gün için yapıyorsanız keki bu halde bir gece buzdolabında bekletebilirsiniz.) 3.krema malzemelerini karıştırarak pişirin ve soğumaya bırakın. 4.krema soğuyunca keki açın. içine kremanın tamamını sürün. 5.tekrar kağıt yardımıyla rulo yapın. kağıdın muntazam durması için bitiş yerlerini mandalla tutturun. 6.1 paket krem şantiyi 1 su bardağı soğuk sütle çırpın. buzlukta biraz bekletin. soğuyan krem şantiyi kekin üzerine muntazam biçimde sürün. üzerine rendelenmiş çikolata serpin. alternatifler: 1. kremaya 3 yemek kaşığı kakao ekleyin. dışına da hindistan cevizi serpin. 2. içine sürdüğünüz kremanın üzerine ceviz serpin. dışını da yine cevizle süsleyin. 3. dışına kakaolu krem şanti sürün.
__________________
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|