|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1397
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
10 TANE MİLFÖY HAMURU
100 GRAM KUŞBAŞI ET 1 AVUÇ HAŞLANMIŞ BEZELYE 1 AVUÇ HAŞLANMIŞ HAVUÇ 1 AVUÇ HAŞLANMIŞ PATATES 1 KURU SOĞAN 1 DOMATES YAPILIŞI Etler bir tancerede kavrulur daha sonra soğan eklenip kavurma işlemi devam eder diğer malzemeler eklenerek 5 dakika pişmeye bırakılır .Diğer yandan milföy hamurları elle hafifçe büyütülerek içine harç konur be bohça şeklinde kapatılır.Fırın tepsisine dizilerek üzerine susam,çörekotu serpilir 200 derecelik fırında altı üstü kızarana dek pişirilir. ![]()
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|